De Sfantul Gheorghe, comuna Oltina isi sarbatoreste ziua

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Social

Sarbatoare mare in comuna Oltina in data de 23 aprilie. Localnici dar si cetateni din comunele invecinate vor lua parte inca de la primele ore ale diminetii la slujba organizata cu ocazia hramului bisericii Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, pentru ca mai apoi, dupa-amiaza si pana tarziu, sa petreaca la Ziua Comunei Oltina.

In ziua de Sfantul Gheorghe, edilul Gheorge Chirciu invita toti locuitorii comunei Oltina la o petrecere campeneasca unde vor putea incinge hore si vor putea ciocni un pahar de vin in cinstea comunei.

"Ne intalnim si in acest an la Ziua Comunei pentru a ne bucura impreuna. Ziua localitatii noastre este si ziua noastra, a tuturor locuitorilor. Speram ca vremea sa tina cu noi pentru ca vom petrece in aer liber", a declarat edilul Gheorghe Chirciu.

Cu totii il praznuim pe Sfantul si Marele Mucenic Gheorghe, in data de 23 aprilie, cel considerat in calendarul bisericesc "purtatorul de biruinta". In acesta zi de sarbatoare, dis-de-dimineata cetatenii comunei Oltina vor participa la slujba sfintei Liturghii si vor sarbatori hramul bisericii din localitatea Oltina ocrotita de Sfantul mare Mucenic Gheorghe.

Dupa savarsirea slujbei, cetatenii vor participa la petrecerea organizata la iarba verde de catre reprezentantul Primariei, edilul Gheorghe Circiu si Consiliul Local.

Pentru ca este si ziua numelui sau, edilul va petrece aceasta zi importanta din viata sa alaturi de cetatenii care vor dori sa ii fie alaturi. Locuitorii comunei vor putea sa il felicite si sa ii ureze "La multi ani!" celui care administreaza ca un bun gospodar comuna in care traiesc. Si cum nicio sarbatoare nu este perfecta fara muzica, autoritatile locale au invitat o formatie de muzica populara, artisti din zona, interpreti de muzica populara si usoara care ii vor incanta pe cei prezenti. La aceasta sarbatoare, localnicii vor fi invitati la masa frateasca cu bucate alese unde vor servi si vinul oferit de primarul Gheorghe Chirciu.

Seara, petrecerea se va muta in Caminul Cultural din localitatea Oltina unde buna dispozitie va fi la ea acasa. Balul va fi organizat pentru tinerii de toate varstele din comuna.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

  Social
 • Smiley in concert la Dapyx Medgidia

  Social
 • Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

  Social
 • Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

  Social
 • Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771