Constructie piata agroalimentara in localitatea Ostrov

Martie 2017, Radu Petric

Administratie locala

Edilul Niculae Dragomir, in data de 15 martie s-a intalnit cu dirigintele de santier si proiectantul pentru predarea amplasamentului si inceperea constructiei pietei agroalimentare, astfel incat cetatenii comunei Ostrov sa beneficieze de un spatiu adecvat in care sa poata comercializa marfa si produsele sanatoase obtinute in gospodariile proprii.

"Este o investitie mai mica din bugetul local care va asigura conditii necesare de comercializare a produselor obtinute de catre producatorii autohtoni ai comunei Ostrov. Sunt obtinute toate avizele iar autorizatiile sunt in termen. Lucrarea a fost intarziata in urma unei contestatii pe care a depus-o una din societatile care a participat la licitatia pe care am organizat-o in vederea desemnarii unei firme care urma sa execute lucrarile. Din fericire contestatia a fost rezolvata si in cel mai scut timp firma ce a castigat licitatia va demara lucrarile. Termenul de realizare a investitiei este de 3-4 luni.", a declarat edilul comunei Ostrov, Niculae Dragomir.

In centrul localitatii, pe un teren unde a existat o piata deschisa veche, se va realiza o constructie noua inchisa, ce va deservi producatorii din satele comunei Ostrov ce vor avea posibilitatea sa-si comercializeze produsele sanatoase si de cea mai buna calitate, obtinute in gospodariile proprii. Piata agroalimentara se va dezvolta pe un nivel, va beneficia de toate utilitatile necesare si va fi dotata cu tarabe separate si grupuri sanitare. Suprafata pietei este de aproximativ 300 de metri patrati, iar in interior, aceasta va fi placata cu gresie.

In alta ordine de idei, "Urmeaza sa defalcam sumele primite pentru acest an. Pana la sfarsitul lunii dorim ca bugetul de venituri si cheltuieli sa fie dezbatut si aprobat de catre Consiliul Local Ostrov, prilej cu care se vor demara proiectele ce au fost initiate in acest mandat", a mai declarat primarul comunei Ostrov, Niculae Dragomir.

Articole din editia din data de Martie 2017

 • Cinci proiecte pentru dezvoltarea comunei Tirgusor asteapta finantare

  Administratie locala
 • Spatiile verzi din Constanta, tratate impotriva bolilor si daunatorilor

  Administratie locala
 • Gratie si frumusete la Cupa Primaverii de la Cumpana

  Administratie locala
 • Investitii in educatie si cultura in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Dezvoltarea, modernizarea si extinderea infrastructurii din comuna Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771