Sedinta de Consiliu Local la Medgidia

Martie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Alesii locali din municipiul Medgidia se intunesc, miercuri, in sedinta ordinara a lunii martie. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte initiate de primarul Valentin Vrabie.

I . PROIECTE DE HOTǍRsRI privind:

1. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Modernizare PIATA CENTRALA din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

2. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Construire Drum Comunal-clasa tehnica IV-(DJ222-DJ381) in Medgidia, judetul Constanta.

3. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Modernizare infrastructura rutiera in localitatile Valea Dacilor si Remus Opreanu, municipiul Medgidia, judetul Constanta".

4. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea infrastructurii si dotarea Ambulatoriului Policlinica Medgidia din cadrul Spitalului Municipal Medgidia".

5. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Construire doua terenuri de sport multifunctionale in incinta Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei" din municipiul Medgidia" judetul Constanta.

6. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Modernizare infrastructura rutiera in municipiul Medgidia, judetul Constanta".

7. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Construire cresa in Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

8. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.3 din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

9. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.11 din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

10. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Piticot din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

11. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.8 din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

12. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei "Ion Creanga" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

13. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei "Lucian Grigorescu" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

14. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Valea Dacilor din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

15. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "Constantin Brancusi" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

16. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "Lucian Grigorescu" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

17. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "Mircea Dragomirescu" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

18. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "Spiru Haret" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

19. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "Mihail Sadoveanu" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

20. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Gimnaziale "I.L.Caragiale" din Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

21. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Scolii Primare "Iuliu Prodan" din Municipiul Medgidia, sat Valea Dacilor, judetul Constanta".

22. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Colegiului National "Kemal Ataturk" din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

23. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

24. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitarea, modernizarea si dotarea Colegiului Tehnic "Nicolae Titulescu" din municipiul Medgidia, judetul Constanta".

25. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru "Reabilitare si modernizare baza sportiva Liceul "Nicolae Balcescu" din municipiul Medgidia, judeul Constanta".

26. Aprobarea realizarii investitiei si a indicatorilor tehnico-economici Construire anexa sediu Primarie, Municipiul Medgidia, judetul Constanta".

27. Desemnarea reprezentantilor Consiliului Local in Consiliile de Administratie ale Colegiului Tehnic "N.Titulescu" si Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia.

28. Aprobarea Planului de ordine si siguranta publica al Politiei Locale Medgidia.

29. Aprobarea repartizarii unor unitati locative situate in blocuri ANL.

30. Mandatarea reprezentantului legal al Municipiului Medgidia in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Apa-Canal Constanta", in conformitate cu O.U.G. nr.109/2011 .

31. Aprobarea completarii anexei 6 la HCL nr.157/2009.

II Diverse

1. Raportul de activitate al Politiei Locale Medgidia

Articole din editia din data de Martie 2017

 • Licitatia pentru Sala Polivalenta din Constanta ar putea fi reluata

  Administratie locala
 • Sezonul estival va fi deschis mai devreme pe LITORAL si in Delta Dunarii

  Administratie locala
 • Minihotelul din orasul Negru Voda reabilitat in proportie de 80%

  Administratie locala
 • In atentia locuitorilor din Navodari. Se depun cererile pentru tichetele sociale acordate de Paste

  Administratie locala
 • Infrastructura si acces la utilitati pentru cetatenii comunei Independenta

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771