Concurs hipic organizat in comuna Mircea Voda

Februarie 2017, Mirela Ionita

SocialDin cauza conditiilor meteorologice, traditionala festivitate a zilei din data de 6 ianuarie a fost amanata, concursul hipic specific zilei de Boboteaza fiind organizat in data de 22 ianuarie 2017 in localitatile Mircea Voda si Satu Nou.

Programul organizat in cinstea sarbatorii de Boboteaza a inceput la ora 12:00 in localitatea Mircea Voda, pe pasunea situata langa DJ 225 (baza sportiva), iar la ora 13:00 in localitatea Satu Nou, pe pasunea situata in partea de jos a strazii Bisericii.

"S-a desfasurat cu succes o noua editie a traditionalului concurs hipic organizat cu ocazia zilei de Boboteaza, reprogramat din cauza fenomenelor meteo nefavorabile. La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor locale, consilieri locali, locuitori ai comunei noastre cat si cetateni din localitatile invecinate pasionati de astfel de evenimente. S-a premiat cel mai frumos cal, s-au inmanat diplome si s-au oferit premii in bani celor care au castigat concursul de viteza si pe cel de tractiune, s-au impartasit impresii si s-a baut vin fiert. Cu ocazia acestei sarbatori satesti, locuitorii comunei s-au intalnit sa inchine un pahar cu vin in cinstea noului an", a declarat edilul comunei Mircea Voda, George Ionascu.

Pe data de 11 februarie in ambele camine din satele comunei Mihai Viteazu s-au organizat sedinte publice cu cetatenii. La ora 10:00 a avut loc sedinta la caminul cultural din Satu Nou, iar la ora 13:00 la caminul cultural din Mircea Voda. Subiectele aflate pe ordinea de zi, dezbatute in cadrul sedintelor au avut in vedere: taxele si impozitele locale pentru anul 2017, administrarea si intretinerea domeniului public in mediul rural, gospodarirea si infrumusetarea localitatii conform prevederilor Ordonantei de Guvern 21/2002, si inchirierea pasunilor comunei. Conducerea Primariei Mircea Voda, a invitat locuitorii comunei la aceste sedinte pentru a dezbate subiectele propuse si pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru comunitatea locala. Aproximativ 100 de persoane au fost prezente in fiecare dintre cele doua localitati, crescatorii de animale fiind prezenti in numar mare la ambele sedinte.

Articole din editia din data de Februarie 2017

 • Teodor Melescanu: Guvernul are obligatia sa gaseasca solutii pentru penitenciare, gradul de ocupare este de 200%

  Social
 • Premierul Grindeanu: Ministerul Sanatatii a fost notificat de un an pe lipsa unor medicamente si nu s-a luat nicio masura

  Social
 • Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa, in topul european al cresterii traficului aerian in anul 2016

  Social
 • Scoala Gimnaziala "George Enescu" din Navodari. Zilele portilor deschise pentru parinti si prescolari

  Social
 • Delfinariul Constanta are 3 spectacole programate astazi. Intrarea este de doar 3 lei pentru cei mici

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771