S-a finalizat constructia casei mortuare din comuna Gradina

Februarie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

In comuna Gradina, echipele coordonate de edilul Gabriela Iacobici dezvolta investitiile demarate anul trecut. Pentru respectarea noilor legi funerare, autoritatile locale au construit o casa mortuara in comuna. In paralel, au inceput si lucrarile de construire a salii de sport multifunctionale din localitatea Gradina.

In prezent constructia casei mortuare este ridicata, acoperisul a fost finalizat si imbracat cu tabla tip tigla. S-au montat ferestrele de tip termopan si usile din PVC, iar o data cu imbunatatirea vremii vor urma lucrarile de tencuire si zugravire la interior si exterior; de montare a instalatiei electrice si a celei sanitare.

Casa mortuara va cuprinde o camera unde persoanele decedate vor fi depuse, o sala de praznuire, bucatarie si grupuri sanitare. Suprafata totala a capelei mortuare este de 180 de metri patrati. Aceasta este amplasata vis-a-vis de biserica ortodoxa ce poarta hramul "Sfanta Cuvioasa Paraschiva", in incinta cimitirului din localitatea Gradina. Aceasta investitie realizata cu fonduri de la bugetul local va fi pusa la dispozitia tuturor locuitorilor din comuna Gradina. Pentru plata utilitatilor, curateniei si intretinerii capelei mortuare, se va stabili o taxa prin hotarare de Consiliu Local.

In alta ordine de idei, investitiile privind educatia, sportul, cultura si crearea conditiilor optime pentru tinerii si elevii din comuna Gradina, reprezinta prioritatile administratiei locale.

Lucrarile de construire a salii de sport din localitatea Gradina au fost demarate. S-a realizat o sapatura generala, s-a turnat o perna de piatra conform proiectului, iar in prezent se monteaza armura metalica necesara fundatiei urmand turnarea betonului. Noua sala de sport va avea o suprafata de 242 de metri patrati, iar aici se vor practica sporturi precum: volei, baschet, tenis, dar si orele de sport ale elevilor din cadrul Scolii Gimnaziale Nr.1 din localitatea Gradina, dar si activitati culturale. Sala de sport multifunctionala va fi dotata cu vestiare si toalete separate pentru baieti si pentru fete. Implicit, aceasta va fi racordata la reteaua de energie electrica, la sistemul de canalizare si va beneficia de incalzire.


Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2017

 • Teodor Melescanu: Guvernul are obligatia sa gaseasca solutii pentru penitenciare, gradul de ocupare este de 200%

  Administratie locala
 • Premierul Grindeanu: Ministerul Sanatatii a fost notificat de un an pe lipsa unor medicamente si nu s-a luat nicio masura

  Administratie locala
 • Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa, in topul european al cresterii traficului aerian in anul 2016

  Administratie locala
 • Scoala Gimnaziala "George Enescu" din Navodari. Zilele portilor deschise pentru parinti si prescolari

  Administratie locala
 • Delfinariul Constanta are 3 spectacole programate astazi. Intrarea este de doar 3 lei pentru cei mici

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul „Restaurarea, Consolidarea, Protecția, Conservarea și Punerea în Valoare a Sitului Arheologic Cetatea Capidava” la final

  Administratie locala
 • Noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu!

  Administratie locala
 • Ședința Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabilitează sistemul de apă și se înființează sistem de canalizare în Tîrgușor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comuna Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771