Ziua comunei Vulturu sarbatorita prin muzica, dans si activitati interactive

Februarie 2017, Mirela Ionita

SocialO traditie pentru locuitorii comunei Vulturu, "Ziua Comunei" a fost organizata in data de 15 ianuarie, si in acest an, prin contributia Primariei, a Consiliului Local si a sponsorilor locali.

Sarbatoarea comunei a inceput cu o saptamana inainte conform traditiei cu diverse activitati desfasurate prin prezenta masiva a elevilor din comuna, cat si a tinerilor cetateni. La aceasta sarbatoare sateasca s-au organizat diferite concursuri: crosul tineretului, concursuri de sah, table, rummy, tenis de masa, dar si cercuri si ateliere de creatie: cercul de creatie literara, de chitara, de dans si interpretare.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Caminului Cultural, ce a pus la dispozitie participantilor tot ce era necesar pentru ca acestia sa isi desfasoare activitatea si sa isi etaleze talentele in cele mai bune conditii.

Duminica, 15 ianuarie 2017, la ora 12:00, in fata monumentului inchinat luptatorilor cazuti in apararea patriei, edilul comunei Vulturu, Eugen Berbec, impreuna cu trei eleve imbracate in costume nationale i-au intampinat pe oaspeti in mod traditional cu colac si sare.

La acest eveniment important pentru comuna Vulturu, au fost prezenti: presedintele Partidului Social Democrat Constanta Stroe Felix, presedintele Consiliului Judetean Constanta - Tutuianu Sorin, senatorii: Moga Nicolae, Liviu Tit Brailoiu, Stefan Mihu, deputatii: Cristina Dumitrache, George Visan, Radu Babus, prieteni, locuitori ai comunei Vulturu, cadre didactice, elevi dar si fostul primar al comunei Vulturu. Preotul paroh din comuna Vulturu impreuna cu preotul paroh din satul Runcu, au tinut slujba de pomenire pentru cei cazuti in lupte, dar si pentru sanatatea cetatenilor, pentru o viata mai buna. Dupa slujba, toti cei prezenti au fost invitati la Caminul Cultural pentru a asista si a se implica in activitatile interactive desfasurate cu prilejul zilei de sarbatoare.

Edilul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec, plin de emotie a facut prezentarile invitatilor prezenti la Ziua Comunei, primiti cu aplauze de intrega sala.

Primarul, Eugen Berbec si viceprimarul, Cojanu Gheorghe au inmanat castigatorilor concursurilor desfasurate cate o floare, o diploma si un plic cu premiul in bani. Dupa premiere a urmat un spectacol oferit de copii din cercurile de chitara, orga si dansuri populare. Pe scena au urcat artisti ce au incantat intreaga sala, care i-a rasplatit cu ropote de aplauze.

Invitatii la acest eveniment au ramas profund impresionati in urma acestui eveniment, iar presedintele Partidului Social Democrat Constanta, Stroe Filip si presedintele Consiliului Judetean Constanta in cuvantul adresat celor prezenti si-au marturisit aprecierea pentru munca Primariei si a Consiliului Local, cat si a cetatenilor din comuna Vulturu si le-au promis cestora ca le vor oferi sprijin concret in toate proiectele pe care autoritatile locale din comuna le vor implementa. Spectacolul a continuat pana seara tarziu, incheindu-se cu un foc de artificii.

Sarbatoarea comunei a reprezentat o zi deosebita atat pentru locuitorii comunei Vulturu cat si pentru cei ce au luat parte la aceasta sarbatoare sateasca. Publicatia "Graiul dobrogei" ureaza "La multi ani!" comunei Vulturu si le doreste tuturor cetatenilor multa sanatate si putere de munca si multe realizari autoritatilor locale ce administreaza comuna!

Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2017

 • Ministrul Economiei, in vizita oficiala la Mangalia

  Social
 • Aeroportul Mihail Kogalniceanu ar putea primi un sprijin de aproape 23 de milioane de lei de la bugetul central. Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca!

  Social
 • Ziua comunei Vulturu sarbatorita prin muzica, dans si activitati interactive

  Social
 • Sala de fitness si forta pentru locuitorii comunei Silistea

  Social
 • Universitatea "Ovidius" si-a stabilit taxele de scolarizare. Cele mai mari, la Medicina, Farmacie si Medicina Dentara

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • 3 persoane cu dizabilități din Ciobanu au primit vehicule din partea autorităților locale

  Social
 • Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învățământul în comunitățile locale

  Social
 • 120 de copii din Bărăganu vor primi tichete sociale pentru rechizite

  Social
 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771