Primaria Amzacea continua proiectele demarate in 2016

15 Februarie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaAdministratia locala a comunei Amzacea are in vedere, pentru acest inceput de an, mai multe aspecte privind dezvoltarea infrastructurii comunei, atat in materie de asfaltare de drumuri cat si de extindere a retelei de distributie a energiei electrice.

Un proiect pe care administratia locala din comuna Amzacea doreste sa il finalizeze in acest an vizeaza introducerea retelei de distributie a energiei electrice in cartierul nou de case din localitatea General Scarisoreanu. Reprezentantul legal al Primariei, edilul Constantin Radu, poarta discutii cu firma de distributie a energiei electrice pentru realizarea proiectului. Reprezentantii acestei firme urmeaza sa analizeze terenul si sa calculeze cati stalpi de electricitate sunt necesari pentru o suprafata de 70 de loturi de pamant. Prin dezvoltarea infrastructurii, o data cu realizarea retelei de distributie a energiei electrice in noul cartier, aproximativ 70 de case vor beneficia de aceasta utilitate atat de necesara.

Un alt proiect pe care il are in vedere edilul comunei Amzacea vizeaza continuarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere. Pana in prezent autoritatile locale au reusit sa pietruiasca 5 kilometri de drum in localitatea Amzacea, 5 kilometri in localitatea General Scarisoreanu si aproximativ 4 kilometri in localitatea Casicea. Aceste lucrari au fost realizate anul trecut, urmand ca in acest nou an lucrarile sa fie continuate prin asfaltare.

In alta ordine de idei, seful administratiei locale Amzacea nu a scapat din vedere situatia unitatilor de invatamant din comuna, mai ales in perioada in care zapada a acoperit tot judetul Constanta iar temperaturile au fost foarte scazute. Cunoscand situatia gradinitei din localitatea Casicea a carei centrala electrica nu functioneaza din cauza tensiunii scazute, Constantin Radu, a declarat pentru publicatia noastra ca, pe timpul iernii s-a asigurat temperatura optima necesara cu ajutorul a sase radiatoare, astfel incat prescolari si cadrele didactice sa isi poata desfasura activitatea. Asa cum ne-a asigurat la inceputul iernii, edilul comunei Amzacea, a gasit cea mai buna solutie pentru ca cei mici sa beneficieze de caldura in incinta gradinitei pe toata perioada sezonului rece.

Articole din editia din data de 15 Februarie 2017

 • Ministrul Economiei, in vizita oficiala la Mangalia

  Administratie locala
 • Aeroportul Mihail Kogalniceanu ar putea primi un sprijin de aproape 23 de milioane de lei de la bugetul central. Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca!

  Administratie locala
 • Ziua comunei Vulturu sarbatorita prin muzica, dans si activitati interactive

  Administratie locala
 • Sala de fitness si forta pentru locuitorii comunei Silistea

  Administratie locala
 • Universitatea "Ovidius" si-a stabilit taxele de scolarizare. Cele mai mari, la Medicina, Farmacie si Medicina Dentara

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu vor avea piețe moderne

  Administratie locala
 • Marcela Rădulescu: „Vreau să construiesc pentru comuna mea, pentru oamenii și copiii din comunitatea Ion Corvin!!!”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771