Cetatenii comunei Cerchezu frecventeaza Caminele Culturale

23 Noiembrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Autoritatile locale ofera cetatenilor din comuna Cerchezu, atat tinerilor cat si varstnicilor, posibilitatea de a desfasura activitati interactive in timpul liber in incinta Caminelor Culturale.


"Am dotat Caminele Culturale din fiecare sat al comunei: Cerchezu, Cascioarele, Magura, Viroaga; cu masa de biliard, masa de tenis, sah, table si rummy. Acestea au fost achizitionate din fonduri de la bugetul local, pentru ca toti locuitorii comunei sa se poata intalni, socializa si petrece in mod placut timpul liber de care beneficiaza mai ales pe timpul iernii, cand munca la camp a cam luat sfarsit", a marturisit pentru publicatia "Graiul Dobrogei", Stefan Chelaru, edilul comunei Cerchezu.
Tot potrivit edilului: "Pana de sarbatori urmeaza achizitionarea televizoarelor pe care le vom monta in Caminele Culturale din satele comunei, pentru a fi folosite la diferite evenimente, dar si pentru batranii din comuna care nu detin televizor acasa".
Seful Primariei Cerchezu, ne-a marturisit ca imediat ce Caminele Culturale au fost dotate cu aceste jocuri, un numar mare de tineri din comuna au ales sa isi petreaca timpul liber practicand la diferite activitati in cadrul acestora, timp care le ofera distractie alaturi de prieteni.
In alta ordine de idei, in ceea ce priveste investitiile in educatie, administratia locala continua lucrarile la gradinita din localitatea Cerchezu.
"Am demarat lucrarile de imprejmuire a curtii exterioare de care beneficiaza gradinita din localitatea Cerchezu. In paralel cu aceste lucrari, am demarat si amenajarea locului de joaca, in spatiul pe care ni-l ofera acesta curte a gradinitei", a mai declarat edilul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru.
Pentru ca cei mici sa se poata bucura in aer liber, locul de joaca va fi dotat cu tobogane, leagane, balansoare si alte jocuri interactive. Pentru a infrumuseta curtea gradinitei, autoritatile locale vor amenaja spatii verzi si vor construi alei pietonale.

Articole din editia din data de 23 Noiembrie 2016

 • La multi ani, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla!

  Administratie locala
 • Lucrari de modernizare a infrastructurii din comuna Comana

  Administratie locala
 • Investitii in educatie in comuna Topraisar

  Administratie locala
 • S-a aprobat finantarea proiectului de reabilitare prin asfaltare a strazilor din Negru Voda

  Administratie locala
 • Pregatiri pentru clipe de poveste in comuna Agigea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771