Infratirea comunei Ion Corvin cu o alta din Turcia

Noiembrie 2016, Adrian Nicarel

Administratie locala

Pentru comuna Ion Corvin un proiect transnational va aduce atat beneficii materiale cat si beneficii personale intrucat cetatenii din comuna vor avea posibilitatea sa descopere un model a unei societati evoluate. Infratirea are drept scop incurajarea cooperarii localitatilor si va contribui la dezvoltarea comunei Ion Corvin spre a deveni o comuna europeana.


Edilul comunei Ion Corvin, Marcela Raduescu s-a deplasat in Turcia pentru a purta discutii cu alesul comunei Akšakiraz, din Elazig-Turcia, Sebahaddin Kaya, in vederea incheierii unei intelegeri ce vizeaza infratirea celor doua comune. Scopul acestei intalniri este semnarea unui contract de infratire in urma caruia se vor demara proiecte ce vor aduce beneficii ambelor comune.
Edilul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu a declarat pentru publicatia nostra ca vede in acest contract de infratire, sprijin si putere pentru a realiza proiecte in comun.
Primarul comunei Akšakiraz din Turcia, care gazduieste 5000 de locuitori, are ca si prioritate construirea unui teren de handbal, avand in vedere faptul ca cetateni din comuna participa la meciuri de handbal, iar edilul comunei Ion Corvin va amenaja in urma semnarii contractului de infratire, un teren de fotbal.
Marcela Radulescu a dat mana cu primarul de origine turca, acesta fiind deschis pentru colaborare, iar din primele discutii si-a facut angajamentul pentru demararea mai multor proiecte pe diferite domenii.
Cu prilejul infratirii celor doua comune, edilul Marcela Radulescu doreste crearea a cat mai multor locuri de munca. In comuna Ion Corvin, din cei 2.000 de locuitori, in jur de 50 de persoane sunt angajate iar restul sunt pensionari, persoane ce primesc ajutor social, someri sau persoane fara venit.
Sefa administratiei locale a mentionat ca va mentine relatia instaurata cu autoritatile din Turcia si isi va manifesta disponibilitatea si interesul in vederea atragerii de investitori si mai ales pentru bunastarea ambelor comune.

Articole din editia din data de Noiembrie 2016

 • Reabilitarea drumurilor din localitatea Satul Nou, comuna Oltina

  Administratie locala
 • "Scoala Altfel" in cadrul Liceului Regele Carol I din comuna Ostrov

  Administratie locala
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Administratie locala
 • Administratia locala Pestera investeste pentru evitarea pagubelor provocate de inundatii si pentru repararea celor existente

  Administratie locala
 • Ziua Dobrogei marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771