Comuna Fantanele va avea remiza P.S.I.

Noiembrie 2016, Radu Petric

Administratie locala

Lucrarea de construire a remizei P.S.I reprezinta un obiectiv de o importanta deosebita pentru locuitorii comunei Fantanele. Datorita acestei remize si a dotarii comunei cu masina de pompieri, se poate interveni in orice moment in caz de incendiu sau situatie de urgenta pe toata raza comunei Fantanele.

Autoritatile locale din comuna Fantanele demareaza lucrarea de executie a remizei pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor (P.S.I.). In vederea construirii acesteia, administratia locala a obtinut toate avizele necesare. Remiza se construieste pentru masina de pompieri a comunei Fantanele si pentru materiale si echipamente P.S.I. Potrivit edilului comunei Fantanele, Gheorghe Popescu aceasta masina a fost foarte utila pe timpul verii, eficienta in stingerea incendiilor aparute si se va folosi si pe timp de iarna pentru interventii. Aceasta investitie a carei valoare ajunge la suma de 38.000 de euro cu TVA este executata de o firma specializata.

Proiect de construire a capelei mortuare in comuna Fantanele
In paralel, se lucreaza la proiectul de construire a unei capele mortuare in comuna Fantanele. La inceputul anului viitor se va realiza procedura de licitatie de atribuire a lucrarii. Investitia de construire a capelei are o valoare de 80.000 de euro si se va realiza cu bani de la bugetul local.
Constructia va cuprinde la subsol doua compartimente pentru persoanele decedate, iar la parter se va afla o sala de ceremonii de aproximativ 180 locuri, bucatarie cu dotarile necesare si grupuri sanitare. Se vor realiza instalatiile sanitare si electrice si se va monta gresie, faianta, termopane. Seful administratiei locale a comunei Fantanele spera ca pana in toamna anului viitor, aceasta lucrare sa fie finalizata.
In alta ordine de idei, asfaltarea comunei Fantanele conform proiectului s-a finalizat, proiect realizat in vedere modernizarea infrastructurii rutiere, edilul ne-a informat ca s-a realizat si receptia finala a lucrarilor.

Articole din editia din data de Noiembrie 2016

 • Reabilitarea drumurilor din localitatea Satul Nou, comuna Oltina

  Administratie locala
 • "Scoala Altfel" in cadrul Liceului Regele Carol I din comuna Ostrov

  Administratie locala
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Administratie locala
 • Administratia locala Pestera investeste pentru evitarea pagubelor provocate de inundatii si pentru repararea celor existente

  Administratie locala
 • Ziua Dobrogei marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771