Administrație locală

Asfaltarea drumului ce face legatura intre comuna Ciobanu si orasul Harsova

Reabilitarea drumului DC 68 care uneste localitatea Ciobanu de orasul Harsova, va avea un efect favorabil in ceea ce priveste conditiile de circulatie. Astfel se vor asigura conditiile normale, necesare desfasurarii traficului mai ales pentru locuitorilor comunei Ciobanu care fac naveta intre cele doua localitati.
In data de 2 noiembrie, seful administratiei locale al comunei Ciobanu a dat ordin de incepere a lucrarilor de asflatare. Au fost demarate actiunile de turnare a covorului asfaltic pe drumul DC 68, drum comunal ce face legatura intre localitatile Ciobanu si Harsova. Investitia presupune asfaltarea drumului pe o distanta de doi kilometri si se va realiza cu fonduri de la bugetul local, cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta.
Un alt obiectiv vizat de edilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, este renovarea sediului Primariei, la interior si exterior. Potrivit conducerii administratiei locale Ciobanu, planul de renovare implica lucrari de izolare termica a cladirii, tencuire, de reabilitare a fatadei, de asemenea se vor schimba geamurile si a usile, se vor executa reparatii, se va zugravi si mai ales se va realiza reabilitarea acoperisului. Desi aceasta lucrare nu este una majora in ceea ce priveste investitiile, ea este importanta si mai ales necesara, avand in vedere faptul ca imobilul este destul de vechi. Pentru aceasta investitie, primarul comunei Ciobanu va solicita ajutorul Consiliului Judetean Constanta. Alesul comunei, Tudorel Gurgu, considera ca aceste lucrari sunt necesare pentru infrumusetarea cladirii, aceasta fiind reprezentativa pentru comuna, in plus oaspetii care pasesc pragul acesteia trebuie sa fie primiti cum se cuvine.
In alta ordine de idei, avand in vedere ca temperaturile au scazut iar iarna se apropie cu pasi repezi, edilul comunei s-a asigurat inca de la inceputul sezonului rece ca toate institutiile de invatamant sa beneficeze de combustibil.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*