Lucrarile de modernizare a terenului de sport din Tirgusor s-au finalizat

Octombrie 2016, Catalin Sandulescu

Administratie locala

Cu fonduri de la bugetul local, autoritatile locale din comuna Tirgusor au investit in sport pentru ca locuitorii comunei sa beneficieze de o viata sportiva activa.

Administratia locala a finalizat lucrarile de modernizare a terenului de sport din satul arondat comunei Tirgusor, Mireasa care beneficiaza de gazon artificial. Terenul de sport este situat in vecinatatea Scolii cu clasele I-IV. Acesta este multifunctional si va fi folosit de elevii scolii in vederea desfasurarii activitatilor sportive dar si a altor activitati. Terenul este imprejmuit cu gard de plasa, iar de jur imprejur s-au turnat trotuare. Investitia s-a realizat cu fonduri de la bugetul local.
Avand in vedere necesitatile pe care le aduce sezonul rece, primarul marturiseste ca unitatile scolare pot oferi oricand conditiile necesare pentru participarea elevilor la orele de curs chiar si pe timp de iarna.
"Ne-am pregatit si am aprovizionat cu combustibil, lemne si carbuni institutiile din comuna Tirgusor: gradinite, scoli, after school, dispensar, primarie. Fiecare unitate scolara are centrala termica proprie", a declarat edilul comunei Tirgusor, Viorel Petre.

Echipa Viitorul Tirgusor urca in campionat
Echipa de fotbal a comunei Tirgusor "Viitorul Tirgusor" a promovat anul acesta din Liga a VI a in Liga a V a. Pana in momentul de fata, echipa preferata a locuitorilor din Tirgusor are rezultate foarte bune.
Cu sprijinul Primariei a fost achizitionat echipamentul jucatorilor si tot administratia locala asigura si transportul echipei atunci cand aceasta joaca in deplasare, iar celelalte cheltuieli se asigura cu sprijinul sponsorilor.
Echipa se afla in prezent pe locul III in clasament, la o distanta de 3 puncte de prima clasata. Antrenorul echipei este Ciofu Constantin iar lotul este format din 18 tineri alesi din comuna.Articole din editia din data de Octombrie 2016

 • Sarbatoarea "Ziua Comunei" in familia Saraiu

  Administratie locala
 • Edilul Ion Beiu are in vedere construirea salii de sport in localitatea Saligny

  Administratie locala
 • Autoritatile locale din comuna Mircea Voda au in vedere controlul poluarii

  Administratie locala
 • Prevenirea inundatiilor in comuna Oltina

  Administratie locala
 • Edilul Ioan Roman doreste finalizarea la termen a proiectelor demarate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Prioritățile primarului din Ion Corvin, Tudorița Floros

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771