CJC a predat targul de animale de la Cobadin administratiei locale

Octombrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Autoritatile locale din Cobadin realizeaza procedurile necesare pentru deschiderea oborului pentru locuitorii acestei comune, dar si pentru toti cei care vor sa cumpere produse naturale si sanatoase.

Consiliul Judetean Constanta a predat targul de animale Primariei din Cobadin. Urmeaza realizarea documentatiei pentru autorizarea sanitar veterinara in vederea desfasurarii activitatii comerciale. Dupa obtinerea autorizarii, se va propune in sedinta de Consiliu Local o taxa necesara pentru intretinerea acestui targ, pentru a asigura o parte din plata utilitatilor (apa potabila, curent electric, curatenie).
Oborul fost construit in anul 2012, la initiativa Consiliului Judetean Constanta, care a inclus acest proiect intr-un program de reabilitare si modernizare a targurilor si oboarelor de animale din judet. Targul este situat in zona Garii si are o suprafata de 4.400 mp. O data deschis cetatenii vor putea gasi in cadrul acestui targ produse facute dupa retete traditionale, legume si fructe proaspete si carne de cea mai buna calitate de la animalele crescute sanatos la tara.
In alta ordine de idei, in tot acest timp, in localitatea Viisoara din comuna Cobadin, autoritatile locale au executat lucrarile de igienizare a spatiilor verzi. Vegetatia de pe marginea drumurilor s-a cosit, s-au toaletat pomii si gardurile vii si s-au indepartat resturile de vegetatie dar si deseurile aruncate la intamplare.
In ceea ce priveste reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos, a declarat: "Suntem in faza de obtinere a avizelor. Am depus documentele si urmeaza sa primim avizele de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, S.C. R.A.J.A. S.A., Romtelekom, S.C. Enel Distributie S.R.L. pentru a putea demara asfaltarea strazii Izvor din localitatea Cobadin. Vor fi asfaltati aproximativ 500 de metri liniari".
Articole din editia din data de Octombrie 2016

 • Sarbatoarea "Ziua Comunei" in familia Saraiu

  Administratie locala
 • Edilul Ion Beiu are in vedere construirea salii de sport in localitatea Saligny

  Administratie locala
 • Autoritatile locale din comuna Mircea Voda au in vedere controlul poluarii

  Administratie locala
 • Prevenirea inundatiilor in comuna Oltina

  Administratie locala
 • Edilul Ioan Roman doreste finalizarea la termen a proiectelor demarate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771