Investitii in infrastructura rutiera din comuna Cerchezu

28 Septembrie 2016, Radu Petric

Administratie locala

Alesii locali din comuna Cerchezu lucreaza intens la proiectele demarate privind modernizarea si dezvoltarea infrastructurii din comuna. Administratia locala doreste ca reabilitarea si modernizarea drumurilor sa le creeze cetatenii din comuna Cerchezu posibilitatea de a se deplasa mai usor, in conditii de siguranta si astfel sa aiba acces mai usor la educatie dar si la alimentele comercializate.

Conducerea Primariei Cerchezu continua investitiile privind reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere. In prezent se lucreaza la drumul comunal DC 19, drumul dintre Cerchezu si Magura. Se continua lucrarile de pietruire a celor 5 kilometri de drum si 500 de metri pe strada Izvor in localitatea Magura. Alaturi de lucrarile de pietruire, reabilitarea drumului presupune si latirea acestuia. Investitia are o valoare de 400.000 de lei si se realizeaza cu fonduri de la bugetul local. Autoritatile locale doresc ca cel tarziu pana in luna noiembrie a acestui an sa se finalizeze aceasta lucrare.
"Aceasta lucrare se realizeaza pentru a usura viata celor aproximativ 80 de persoane ce locuiesc in localitatea Magura. Pietruirea acestui drum ajuta la comercializarea marfurilor si alimentelor in localitatea Magura si usureaza transportul cu microbuzul primariei, a copiilor care invata in Cerchezu", a declarat edilul comunei, Stefan Chelaru.
Administratia locala Cerchezu a facut o adresa catre Consiliul Judetean Constanta in vederea obtinerii de fonduri pentru intretinerea drumurilor. Adminitratia locala va trebui sa se foloseasca de aproximativ 100.000 de euro primiti de la CJC pentru intretinerea si reabilitarea a doua strazi din Cerchezu, doua din Viroaga si o strada din Cascioarele.
Un alt proiect are in vedere asfaltarea a doua strazi din localitatea Cerchezu, strada Trandafirului si strada Linistii, ce trec prin fata bisericii catre cimitir.
In tot acest timp, autoritatile locale au demarat si lucrarile de reabilitare a gradinitei din Viroaga. Se lureaza la modernizarea salilor de clasa cu dotari noi, reabilitarea acoperisului, a grupurilor sanitare dar si amenajarea curtii interioare si a unui loc de joaca in incinta acesteia.

Articole din editia din data de 28 Septembrie 2016

 • Raed Arafat vorbeste despre un proiect care vizeaza pregatirea a doua spitale pentru cutremur

  Administratie locala
 • Afgan ascuns sub un camion, descoperit in punctul de frontiera de la Negru Voda

  Administratie locala
 • Elevii din Mangalia pot obtine burse ca sa studieze in SUA

  Administratie locala
 • Lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Topraisar continua in ritm alert

  Administratie locala
 • Si prescolarii constanteni primesc tichete sociale. Iata in ce conditii!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771