Administrație locală

Lucrari de pietruire a drumurilor din comuna Cerchezu

In comuna Cerchezu, edilul Stefan Chelaru doreste cu un buget local mic dar cu mari eforturi, reabilitarea si modernizarea drumurilor pentru imbunatatirea conditiilor de viata a cetatenilor si dezvoltarea localitatilor ce alcatuiesc comuna Cerchezu.
Conducerea Primariei Cerchezu a demarat investitiile privind reabilitarea si modernizarea infrastructurii, iar spre bucuria administratiei locale dar si a cetatenilor din comuna, lucrarile de reabilitare au inceput pe data de 19.08.2016.
„Am demarat lucrarile de pietruire a drumului comunal Cerchezu-Magura si a strazii Izvorul din localitatea Magura. Dorim ca cel tarziu pana in luna noiembrie a acestui an sa finalizam aceasta investitie”, a declarat edilul Stefan Chelaru.
Drumul comunal DC 19 Cerchezu – Magura se va pietrui pe o distanta de 5,4 kilometri iar strada Izvor din localitatea Magura pe o lungime de 500 de metri. Investitia are o valoare de 400.000 de lei si se va realiza cu fonduri de la bugetul local de catre o firma autorizata ce va respecta procedurile.
Comuna Cerchezu are postas
Timp de sase luni de zile, dirigintele de posta de la Medgidia, venea o data sau de doua ori pe luna in localitatea Cerchezu pentru a distribui pensiile, veniturile banesti si corespondenta cetatenilor. In vederea ocuparii postului vacant de factor postal, autoritatile locale au organizat concurs. In functia de postas a fost angajata o persoana domiciliata in localitatea Cerchezu, cunoscatoare a familiilor ce locuiesc aici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*