Asfaltarea drumurilor din comuna Ion Corvin, o mare dorinta a edilului Marcela Radulescu

August 2016, Catalin Sandulescu

Administratie locala

Primaria comunei Ion Corvin are ca prioritate proiecte ce prevad reabilitarea si modernizarea unitatilor de invatamant pentru a sustine educatia copiilor din comuna dar si a infrastructurii ce au ca sop imbunatatirea vietii cetatenilor.

Un prim proiect din lista de prioritati a edilului vizeaza reablitarea unitatii scolare din satul Viile, unde invata copii cu clasele 0-VIII. Aceasta necesita lucrari importante de reparatie, acoperisul si tavanele claselor vechi de aproape 80 de ani se afla intr-o stare avansata de degradare.
"Nu putem sa incepem cursurile acolo. Cladirea care gazduieste scoala din Viile, unde invata aproximativ 160 de elevi, are un acoperis vechi ce trebuie urgent schimbat. Dorim si asteptam sprijin de la Consiliul Judetean Constanta pentru reabilitarea acestuia dar si a salilor de clasa", a marturisit edilul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu.
Grupurile sanitare ale acestei scolii au fost construite in anul 2007 in exteriorul scolii, dar autoritatile locale doresc transformarea unei sali de clasa in grupuri sanitare pentru ca acestea sa fie in interiorul cladirii.
In ceea ce priveste infrastructura, autoritatile locale si-au propus sa reanalizeze si sa actualizeze un proiect mai vechi care vizeaza introducerea retelei de canalizare in comuna Ion Corvin.
Din lista de prioritati a primarul comunei face parte si un proiect ce are ca scop asfaltarea tuturor drumurilor din Ion Corvin dar si a celor din celelalte sate ale comunei. Pana in prezent toate drumurile din Ion Corvin au fost pietruite.
"Am discutat cu un proiectant pentru a masura toate drumurile din Ion Corvin. Asfaltarea drumurilor din intreaga comuna reprezinta o dorinta mare pentru mine ce vreau sa devina realitate", a marturisit Marcela Radulescu, edilul comunei Ion Corvin.
Alesul de la Primarie nu uita nici de cei ce nu au o situatie materiala forte buna si de aceea are in vedere reabilitarea unei cladiri pe care sa o transforme in bloc de locuinte sociale. In acest sens, edilul doreste sa atraga fonduri pentru a duce la indeplinire acest proiect social.Articole din editia din data de August 2016

 • Constanta a gazduit cel mai mare spectacol naval din 2016

  Administratie locala
 • Soferii ar putea ramane pietoni pe viata daca sunt prinsi bauti la volan

  Administratie locala
 • Circulatia pe Podul Agigea se inchide total, de la 1 septembrie

  Administratie locala
 • Reabilitarea si modernizarea drumurilor din Cobadin

  Administratie locala
 • Sedinta ordinara a Consiliului Local, pe 17 august, la Techirghiol

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771