Amenajarea unui parc in comuna Dumbraveni

26 Iulie 2016, Radu Petric

Social

Noul primar Stelian Clinciu, porneste in acest mandat cu planuri mari si multa daruire in vederea realizarii acestora. Pentru dezvoltarea comunei si a imbunatatirii vietii locuitorilor acesteia, edilul poarta discutii pentru amenajarea unui parc si infiintarea unui dispensar medical unde un medic de familie sa-si desfasoare activitatea.

Stelian Clinciu, actualul edil al comunei Dumbraveni are in plan amenajarea unui parc destinat tuturor locuitorilor. Acesta se doreste a fi amplasat la intrarea in comuna pe o suprafata de aproximativ 7000 de metri patrati. In data de 18 iulie 2016, primarul comunei Dumbraveni s-a intalnit cu un consultant de la Camera Agricola Judeteana Constanta pentru a primi cat mai multe informatii in legatura cu procedurile legale pe care administratia locala trebuie sa le urmeze pentru a realiza acest proiect. Urmatorii pasi pe care autoritatile ii vor face sunt: organizarea unei dezbateri publice, realizarea cadastrului si intabularea terenului. Pentru realizarea acestei investitii administratia locala va atrage fonduri europene.
Printre proiectele edilului se afla si infiintarea unei gradinite in comuna Dumbraveni si a unui club pentru tineri unde acestia sa se poata desfasura diferite activitati precum: tenis de masa, biliard, rummy. Atat institutia de invatamant prescolar cat si clubul vor fi amenajate in fosta cladire a C.A.P.-ului, ce va fi evaluata in prealabil de un expert.
In prima sedinta a Cosiliului Local, primarul Stelian Clinciu va supune atentiei consilierilor locali un proiect pentru reabilitarea dispensarului medical si pentru infiintarea unei farmacii in localitatea Dumbraveni. "Dispensarul exista, trebuie realizate lucrari de igienizare a acestuia si mici reparatii. Am purtat discutii cu un medic de familie de la Constanta, este acelasi cadru medical care deserveste si comuna Independenta. Acesta isi va desfasura activitatea in Dumbraveni cu un program de doua ore pe zi, trei zile pe saptamana. Chiar si pentru un simplu control, cetatenii comunei se deplaseaza la Independenta sau chiar la Constanta. Pentru confortul acestora si pentru ca banii cheltuiti pe deplasare sa fie economiti pentru tratamente doresc sa duc la indeplinire acest proiect", a declarat edilul Stelian Clinciu.
De asemenea edilul va continua proiectul, inceput de fostul edil Gheorghe Cenusa, privind modernizarea infrastructurii rutiere. Administratia locala intentioneaza sa atraga fonduri pentru asfaltarea tuturor drumurilor din comuna.

Articole din editia din data de 26 Iulie 2016

 • Sute de locuri de munca in strainatate pentru constanteni. Ce meserii se cauta?

  Social
 • Se scumpeste gigacaloria. Ce face Primaria in acest caz?

  Social
 • Prefectul Adrian Nicolaescu, sprijin pentru Grupurile de Actiune Locala

  Social
 • Acces gratuit la Delfinariu. Vezi de ce!

  Social
 • Primarul Mariana Gaju a plecat in China cu elevi si agenti economici din comuna

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Spectacol aniversar pentru persoanele vârstice din Cumpăna

  Social
 • Ansamblul Silișteanca prezent la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771