Concerte cu trupele momentului, in Piata Ovidiu

Iulie 2016, Adrian Nicarel

Social

Incepand cu acest week-end, Piata Ovidiu se va anima, pentru ca incep Concertele Verii Summerkis, iar artistii momentului din Romania vor concerta live, timp de patru weekend-uri consecutive.


Cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului din Romania vor concerta live in Piata Ovidiu in patru concerte organizate de Kiss FM si Asociatia Descopera Constanta, pe o scena de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din Romania, "L-acoustics K2".
"Am ales Kiss FM pentru faptul ca este cel mai ascultat radio din Romania, are un sistem excelent de management al artistilor si o relatie deosebita cu acestia, in special din punct de vedere personal cu cei de la Carlas Dreams. Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pietei Ovidiu, unde dorim sa oferim constantenilor si turistilor, alternative de evenimente diversificate ca si continut pe tot parcursul anului. De la teatru si film, la concerte si spectacole live, toate vor oferi o paleta diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public", a declarat Victor Maxim, project manager Descopera Piata Ovidiu si presedinte al Asociatiei Descopera Constanta.
Constantenii si turistii aflati pe litoral vor avea parte de concertele live din Piata Ovidiu timp de patru saptamani, in fiecare weekend.
"Suntem pentru prima data prezenti in Constanta cu proiectul Summer Live Concerts, am urmarit evolutia Pietei Ovidiu si credem ca este cea mai buna locatie pentru artistii, trupele si vedetele ce vor urca pe scena Summerkiss in cele patru concerte live din aceasta vara. Daca in primele doua concerte veti cunoaste deja artistii preferati ce vor concerta, in al 3-lea si al 4-lea concert ii vom intreba pe ascultatorii Kiss FM, pe constanteni si pe turisti, ce artisti sau trupe din Romania ar dori sa asculte live pe scena din Piata Ovidiu. Va promitem un show muzical in premiera pentru Constanta si chiar la nivel national", au declarat indragitii matinalului Kiss FM, Sergiu si Andrei, cei care vor si prezenta concertele live din Piata Ovidiu.
O scena de mari dimensiuni va fi amplasata in Piata Ovidiu incepand inca de joi 21 iulie: "Scena folosita in concertele live din Piata Ovidiu este deja cunoscuta de vedetele din Romania, impresionant fiind sistemul audio L-acoustics K2, unul dintre cele mai performante sisteme de concerte live din lume, ce va fi pentru prima data folosit in Constanta, sistem pe care concerteaza si marile vedete de peste ocean", a declarat Arthur Fleischer Alpha Sound, director tehnic al evenimentului.
Programul Concertelor Live in Piata Ovidiu:
Live Concerts Summerkiss 23 iulie orele 20:00-23:00
Smiley
Adi Sana Akcent
Alex Velea
Feli Cabron band
Mihail
Live Concerts Summerkiss 30 iulie, orele 20:00-23:00
Carlas Dreams
Delia
Alina Eremia
Lora
Grasu XXL
Gues Who
Pentru urmatoarele doua concerte de pe 6 august si 13 august, publicul va alege trupele si artistii ce vor concerta live in Piata Ovidiu.
Sursa: www.observator.ro

Articole din editia din data de Iulie 2016

 • Veni-va si vremea turistului pensionar roman!

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • 300 de tone de deseuri, oprite la intrarea in tara. Ministrul Mediului: "In alte tari depozitarea la groapa e 80euro/tona. In Romania nu avem niciun cost"

  Social
 • Eficientizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pestera

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Mesajul primarului Niculae Stan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771