Modernizarea infrastructurii rutiere prioritara pentru edilul din Lumina

19 Iulie 2016, Radu Petric

Administratie locala

In lista de prioritati a noului edil al comunei Lumina, Ioan Roman, proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere ocupa un loc fruntas. In vederea cresterii sigurantei si a calitatii vietii locuitorilor, primarul demareaza importante proiecte de reabilitare si asfaltare a drumurilor din comuna Lumina.

Intelegand necesitatile oamenilor si dorinta de a crea pentru locuitorii comunei conditii de trai din ce in ce mai bune, autoritatile locale din Lumina au intocmit o serie de proiecte ce vor fi supuse atentiei consilierilor locali.
Unul dintre proiecte vizeaza reabilitarea prin asfaltare a drumului ce face legatura intre soseaua Tulcei si localitatea Oituz.
Administratia locala va demara un proiect privind modernizarea infrastructurii rutiere pe Strada Mare prin construirea trotuarelor. Acestea au fost deteriorate in perioada in care s-au executat lucari de asfaltare. Pentru realizarea acestei investitii, autoritatile locale vor folosi fonduri de la bugetul local dar vor solicita si sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC).
Tot in acest sens, administratia locala din comuna Lumina are in vedere reabilitarea si asfaltarea strazii Bradului, strada pe care se afla geamia din localitate si care in prezent este pietruita.
Un alt proiect ce are in vedere cresterea calitatii vietii locuitorilor vizeaza realizarea retelei de iluminat public in cartierul nou din localitatea Lumina. Situata in apropiere de municipiul Constanta, aceasta are o populatie din ce in ce mai mare, deoarece oamenii aleg linistea in defavoarea agitatiei de la oras. Asteptarile si cerintele locuitorilor sunt din ce mai multe, iar autoritatile locale lucreaza pentru a multumi cetatenii prin dezvoltarea si modernizarea comunei.
Respectand toate procedurile legale, aceste proiecte vor fi trecute in ordinea de zi si dezbatute in prima sedinta a Consiliului Local.

Articole din editia din data de 19 Iulie 2016

 • Veni-va si vremea turistului pensionar roman!

  Administratie locala
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Administratie locala
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Administratie locala
 • 300 de tone de deseuri, oprite la intrarea in tara. Ministrul Mediului: "In alte tari depozitarea la groapa e 80euro/tona. In Romania nu avem niciun cost"

  Administratie locala
 • Eficientizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771