Echipele U10 si U12 ale A.S. "Victoria" Cumpana au participat la "Trofeul Transilvania" 2016

19 Iulie 2016, Catalin Sandulescu

Social

Echipele Under 10 si Under 12 ale Asociatiei Sportive "Victoria" Cumpana au participat la etapa a treia a Circuitului National de Minirugby, respectiv "Trofeul Transilvania", care s-a desfasurat in perioada 16 - 17 iulie 2016. Meciurile s-au disputat pe Stadionul Dr. I. Hatieganu din Cluj-Napoca, echipa Under 10 clasandu-se pe locul 2, iar echipa Under 12 pe locul 3.
Mentionam ca la Trofeul Bucuresti, desfasurat in perioada 17 - 18 iunie 2016 pe stadionul Ghencea din Bucuresti, ehipa Under 10 a obtinut locul 3 si echipa Under 12 s-a clasat pe locul 2.
De asemenea, A.S. Victoria Cumpana mini rugby s-a clasat pe prima pozitie in turul AMRB.
Antrenorul sectiei de rubgy din cadrul A.S. Victoria Cumpana, Florin Bacioiu, a fost declarat "Antrenorul anului 2015" de Federatia Romana de Rugby si de Consiliul local Cumpana.
Deplasarea echipelor Under 10 si Under 12 ale Asociatiei Sportive "Victoria" Cumpana se desfasoara in cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului in comuna Cumpana, "Sportul, un mod de viata la Cumpana". Acest proiect se inscrie in cadrul programului anual de finantari nerambursabile din fondurile publice ale judetului Constanta pe anul 2016, in baza Legii nr. 350/2005.
Proiectul "Sportul, un mod de viata la Cumpana" se deruleaza in perioada aprilie decembrie 2016 in doua etape, avand in vedere participarea echipelor de rugby Under 10 si Under 12 atat la competitiile nationale, cat si la cele internationale. Astfel, o prima etapa s-a finalizat prin participarea la Turneul International din Franta, iar cea de-a doua se refera la participarea la Campionatul AMRB U12: 2016 2017 si la Circuitul national de mini-rugby. Acest proiect isi propune ca rugby-ul din Cumpana sa ajunga, in urmatorii ani, in sfera inaltei performante sportive si sa fie printre primii competitori ai rugby-ului la nivel national de juniori.

Articole din editia din data de 19 Iulie 2016

 • Veni-va si vremea turistului pensionar roman!

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • 300 de tone de deseuri, oprite la intrarea in tara. Ministrul Mediului: "In alte tari depozitarea la groapa e 80euro/tona. In Romania nu avem niciun cost"

  Social
 • Eficientizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pestera

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Hora Unirii – reiterată în municipiul Medgidia

  Social
 • Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Cumpăna

  Social
 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771