Prima sedinta a noului Consiliu Local din Mihai Viteazu

Iulie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

In urma alegerilor din data de 5 iunie 2016, in comuna Mihai Viteazu a fost organizata sedinta de investire a primarului si validare a Consiliului Local, moment in care toti alesii locali au jurat ca vor actiona doar pentru binele comunei.

In Mihai Viteazu, vineri 1 iulie, a avut loc investirea primarului Gheorghe Grameni, precum si a noului Consiliu Local din care fac parte opt membri PNL, doi membri PSD si trei PMP. Tot in aceasta sedinta a fost ales si viceprimarul comunei, Ciamatu Hiristachi.
Administratia publica a si trecut imediat la treaba si in acest sens Consiliul Local al comunei a fost convocat in sedinta ordinara in data de 15 iulie 2016, la ora 13:00. Sedinta va avea loc in Caminul Cultural din localitatea Mihai Viteazu.
Printre proiectele de hotarare supuse atentiei consilierilor locali se numara: aprobarea si demararea unui proiect privind construirea de locuinte sociale in baza Legii nr.114/1996 actualizata, sanctionarea crescatorilor de animale (in special ovine), privind obligativitatea acestora de a nu permite accesul pe timp de vara in intravilanul localitatilor.
Alesi locali vor stabili taxele si impozitele locale pentru anul 2017 si vor institui o comisie privind eliberarea acordului de functionare si de control al calitatii marfurilor vandute in magazine si piete pe raza comunei Mihai Viteazu.
Pentru a asigura ordinea si linistea in comuna, edilul Gheorghe Grameni va supune atentiei consilierilor aprobarea unui proiect pentru instalarea unor camere video in toate intersectiile din localitatile Mihai Viteazu si Sinoe. In aceiasi sedinta se va aproba si proiectul de extindere a Liceului Tehnologic Mihai Viteazu.
"La sedinta ce va fi organizata pe data de 1 iulie, la Caminul Cultural, am convocat Consiliul Local din Mihai Viteazu dar si cetatenii acestei comune deoarece imi doresc ca toata lumea sa cunoasca proiectele ce le voi realiza in acest mandat", a declarat edilul Gheorghe Grameni.

Articole din editia din data de Iulie 2016

 • Sporuri si stimulente financiare, atacate de Guvern la Curtea Constitutionala. Sunt vizati: bugetarii din administratie, sanatate si transporturi

  Administratie locala
 • Navodarenii invitati la consultare publica privind proiectul parcului de machete

  Administratie locala
 • Peste 70.000 de turisti s-au aflat la sfarsitul acestei saptamani pe litoral

  Administratie locala
 • Dinozaurii au revenit la Delfinariu

  Administratie locala
 • Campanie de prevenire a incendiilor in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771