Gheorghe Popescu a fost investit primar al comunei Fantanele

Iulie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Dupa exprimarea voturilor cetatenilor din comuna Fantanele din data de 5 iunie 2016, Gheorghe Popescu a fost ales primar. A urmat sedinta de validare a Consiliului Local dar si de investire a primarului.

In urma alegerilor locale ce au avut loc in data de 5 iunie, a fost ales Consiliul Local. Sedinta de validare a acestuia a avut loc, joi 23 iunie 2016, in prezenta reprezentantului de la Prefectura, Roland Frunza. Din componenta noului Consiliu Local fac parte sapte consilieri PNL si patru consilieri PSD. Tot in cadrul sedintei din data de 23 iunie, a fost ales in functia de viceprimar Rusu Ioan Adrian, ce se afla la al doilea mandat.
Dupa validarea Consiliului Local, in data de 5 iulie 2016, a avut loc investirea in functie a primarului Gheorghe Popescu, care a depus juramantul in prezenta reprezentantilor de la Prefectura si de la Judecatoria Constanta.
Gheorghe Popescu, edilul comunei Fantanele se afla la al doilea mandat, in care va continua si va finaliza proiectele deja demarate dar va lucra si la alte proiecte noi.
Unul dintre proiectele demarate in mandatul anterior are in vedere modernizarea infrastructurii rutiere. Pentru a facilita realizarea lucrarilor de asfaltare a drumurilor, edilul a impartit localitatea in doua tronsoane: unul de 2 kilometri, iar cel de-al doilea de 3.5 kilometri. Lucrarile la primul tronson, pe strada Basarabia, au presupus reinnoirea covorului asfaltic prin turnarea a trei straturi de asfalt : unul de egalizare si doua de rulaj, ce insumeaza 12 centimetri. Valoarea acestei investitii a fost de aproximativ 10 miliarde lei vechi. Proiectul de asfaltare al celui de-al doilea tronson cuprinde: strazile Decebal(600 m), Caliacra(2200 m) si o portiune neasfaltata din strada Basarabia(700 m). Valoarea lucrarilor la cel de-al doilea tronson se ridica la suma de 12 miliarde lei vechi.
"S-au finalizat lucrarile la primul tronson si urmeaza la cel de-al doilea. In prezent se monteaza bordurile pe cele trei strazi cuprinse in proiect, va urma construirea trotuarelor si dalarea santurilor. Ne dorim pe viitor construirea unui centru medical si dotarea comunei Fantanele cu o masina de pompieri", a declarat edilul Gheorghe Popescu.


Articole din editia din data de Iulie 2016

 • Sporuri si stimulente financiare, atacate de Guvern la Curtea Constitutionala. Sunt vizati: bugetarii din administratie, sanatate si transporturi

  Administratie locala
 • Navodarenii invitati la consultare publica privind proiectul parcului de machete

  Administratie locala
 • Peste 70.000 de turisti s-au aflat la sfarsitul acestei saptamani pe litoral

  Administratie locala
 • Dinozaurii au revenit la Delfinariu

  Administratie locala
 • Campanie de prevenire a incendiilor in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771