Mariana Gaju a inceput cel de-al cincilea mandat

Iunie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Mariana Gaju, realeasa in functia de primar de locuitorii comunei, a depus juramantul vineri, 24 iunie. Evenimentul a avut loc in sala Casei de Cultura din Cumpana. In cadrul acestuia a fost validat si noul Consiliu Local.

La sedinta de constituire a noului Consiliu Local ce a avut caracter public au fost prezenti aproximativ 300 de locuitori dar si reprezentanti ai institutiilor deconcentrate din Constanta si ai societatilor comerciale din Cumpana. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta prefectului judetului Constanta - Adrian Nicolaescu si a judecatorului Constantina Monica Turcu.
Dupa validarea mandatelor de consilieri, cei 17 alesi locali au jurat sa faca tot ce le sta in putere pentru dezvoltarea comunei Cumpana. Din noua componenta a Consiliului Local fac parte : Florin Neagu, Aurel Ilioiu, Iulian Branza, Elena Dragoi, Adinan Cadar, Gheorghe Trosie, Constantin Balan, Monica Oana Nutu, Liviu Corduneanu, Adriana Sticlet, Elena Stamat, Ene Gabriela, Turcu Dan PSD, Florin Imosanu, Constantin Solomon, Marius Didea, Marian Cocos PNL.
Ulterior judecatorul Constantina-Monica Turcu a dat citire certificatului de investire a primarului. Momentul a fost urmat de depunerea juramantului de catre primarul Mariana Gaju, aflata la al cincilea mandat. "Va salut cu drag prieteni de suflet ai comunei Cumpana si ai omului Mariana Gaju. Va multumesc ca ati venit alaturi de noi in aceasta zi de mare sarbatoare, a Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, cand s-a investit primarul ales de dumneavoastra si "micul parlament" al comunei. Pana acum am reusit sa finalizam 70% din proiectele cuprinse in strategia de dezvoltare a comunei. Multumesc lui Dumnezeu ca am pasit jurand in cel de-al cincilea mandat in care misiunea mea nu e usoara, dar cu suflet si multa daruire vom duce la bun sfarsit proiectele ce aduc civilizatie in comuna", a declarat edilul Mariana Gaju dupa investirea in functie.
Urmatoarea etapa a sedintei a presupus alegerea viceprimarului. Social democratul Florin Neagu a fost singurul candidat pentru aceasta functie si a fost ales de catre consilierii locali cu unanimitate de voturi.
La finalul evenimentului, Adrian Nicolaescu, prefectul judetului Constanta a felicitat primarul si echipa de consilieri locali. "Felicit atat primarul cat si noii consilieri locali si le doresc sa aiba o buna colaborare si sa urmareasca dezvoltarea comunei. Va asigur ca intre Prefectura si administratia locala va exista intodeauna o buna colaborare", a declarat prefectul judetului.


Articole din editia din data de Iunie 2016

 • Primarul Valentin Vrabie a depus juramantul

  Administratie locala
 • Fagadau vrea sa schimbe si matura din Primaria Constanta!

  Administratie locala
 • Marius Liviu Petre este noul primar al comunei Pestera

  Administratie locala
 • Au fost demarate lucrarile de reabilitare a minihotelului din Negru Voda

  Administratie locala
 • Lucrari de amenajare a curtilor institutiilor de invatamant din comuna Amzacea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Bilanțul activității primarului din Băneasa, Paul Coliș

  Administratie locala
 • Casa de Cultură din Saraiu va fi inaugurată mâine, 23 septembrie

  Administratie locala
 • Lucrări la grădinița din Miorița

  Administratie locala
 • Investiții pentru copiii și tinerii din Fântânele

  Administratie locala
 • Investiții pentru modernizarea comunei Dumbrăveni

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771