Inceput de vacanta si sfarsit de an scolar pentru elevii din Ostrov

Iunie 2016, Radu Petric

Educatie

Vineri, 24 iunie elevii Liceului Regele Carol I din Ostrov au participat la inchiderea anului scolar si la festivitatea de premiere.

In curtea scolii, la careu, directorul institutiei de invatamant, Duda Monica, prezidat de directorul adjunct Constantin Flori, a dat glas premiantilor si castigatorilor din anul scolar 2015-2016. La festivitate au luat parte parintii elevilor veniti sa imparta aceste momente fericite cu copiii lor.
Au fost premiati elevii care au obtinut rezultate bune la invatatura si cei care au participat la concursuri scolare, judetene, nationale si olimpiade, si care s-au intors incununati cu lauri.
Elevii claselor V-VIII au participat la etapa judeteana a concursului "Calatori prin istorie", unde Talvan Elena-Diana din clasa a VIII a si Gheba Sabina din clasa a VII a, au luat mentiune si Mangu Elena din clasa a VI a a obtinut premiul III.
"Memoria Holocaustului" este un alt concurs national de istorie la care au participat elevii clasei a VII a. La faza judeteana a acestuia, ce s-a desfasurat in luna mai, Veliu Marian Victor a obtinut mentiune.
Elevii claselor a XI a si a XII a, au participat la un concurs international de traducere a unor texte din limba engleza si franceza in limba romana. Concursul s-a desfasurat la Universitatea Angel Kancev din localitatea Ruse, filiala Silistra Bulgaria. Pe prima pozitie a podiumului au urcat Cercel Alexandra din clasa a XI a si Urian Gabriel din clasa a XII a.
La concursul de matematica "Rural Math", etapa judeteana ce s-a desfasurat la Pestera pe 21 mai, au participat elevii de gimnaziu din cadrul Liceului Regele Carol I. Calin David Ioan din clasa a V a si Gheba Sabina Melania din clasa a VII a au obtinut mentiune, iar Popa Andreea Mariana din clasa a V a , a luat premiul II.
Elevul Savu Marian Sebastian din clasa a VI a, a obtinut mentiune la concursul international de creatie literara si plastica "Copiii si marea".
"Marea...marea...", a fost un concurs national de desen ce a oferit ocazia elevilor de a se evidentia in domeniul plastic. Turnea Amalia din clasa a VIII a, a ocupat locul I si Obarseanu Constantin Razvan clasa a VIII a si Indrecan Andrada Cecilia clasa a VI a au luat locul II.
"Go wild for nature" este un alt concurs important la care au participat 60 de elevi ai claselor V-VIII. Acest concurs international a fost organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului si a avut ca scop realizarea de obiecte din materiale reciclabile. Toti participantii au primit diplome din partea Asociatiei Nationale pentru Protectia Mediului Constanta. Cei care au urcat pe podium sunt: Isache Cosmin clasa a V a locul I, Dobre Geanina clasa a V a locul II si Balasa Petrica clasa a V a.
La sfarsitul festivitatii directorul institutiei le-a multumit cadrelor didactice si parintilor pentru implicarea in activitatile scolare si extrascolare si le-a spus elevilor sa se bucure din plin de vacanta de vara.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2016

 • Primarul Valentin Vrabie a depus juramantul

  Educatie
 • Fagadau vrea sa schimbe si matura din Primaria Constanta!

  Educatie
 • Marius Liviu Petre este noul primar al comunei Pestera

  Educatie
 • Au fost demarate lucrarile de reabilitare a minihotelului din Negru Voda

  Educatie
 • Lucrari de amenajare a curtilor institutiilor de invatamant din comuna Amzacea

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Copiii din Tuzla, în siguranță în instituțiile de învățământ din comună

  Educatie
 • Un nou început pentru elevii din comuna Vulturu

  Educatie
 • Elevii și preșcolarii din Grădina s-au întors la școală

  Educatie
 • Tablete pentru toți elevii din comuna Ciocîrlia

  Educatie
 • Director nou, la școala din Siliștea. Situația i-a nemulțumit pe părinți

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771