Tudor Nadrag preda orasul noului primar Viorel Ionescu

21 Iunie 2016, Radu Petric

Administratie locala

In urma alegerilor din 5 iunie, locuitorii orasului Harsova, au ales sa-l puna in fruntea localitatii pe Viorel Ionescu, candidat al Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor din Romania.

Viorel Ionescu a explicat cetatenilor in campania electorala, ca are planuri pentru modernizarea localitatii, dar si planuri ce fac referire la locuitori. In acest mandat, noul edil si-a propus sa incurajeze actualii intreprinzatori si sa demareze proceduri pentru atragerea investitorilor la Harsova, dar si sa asigure siguranta cetatenilor.
Pe data de 13 iunie ne-am intalnit cu edilul Tudor Nadrag, inca in functie, care a dorit sa adreseze locuitorilor urmatoarele cuvinte: " Fac apel catre sustinatorii mei, sa sprijine actuala administratie, in interesul orasului. Predau orasul la cheie: s-a turnat asfalt pe 75% din drumurile orasului, a fost pus la punct spitalul din localitate si au fost create parcuri si locuri de joaca pentru copii. In prezent, sunt in curs de implementare mai multe proiecte : 3 proiecte au fost depuse in octombrie 2015, pe parteneriatul CBC Romania-Bulgaria, care includ valorificarea apelor termale, reparatia scolii gimnaziale si a sapte strazi adiacente scolii si cetatii, precum si reabilitarea stadionului. Primele rezultate ale evaluarilor vor fi aflate in luna august. A fost finalizat si proiectul pentru dotarea si utilarea spitalului cu aparatura ultramoderna. Se afla in lucru un proiect ce vizeaza asfaltarea tuturor drumurilor din oras. De asemenea, administratia locala a mai elaborat un proiect pentru a fi depus in vederea asfaltarii a inca 8 km de drumuri agricole. In aceasta perioada se lucreaza si la un proiect ce are ca scop atat amenajarea de parcuri, cat si de spatii verzi dar si a unor locuri de joaca pentru copii. Voi face parte din componenta noul Consiliu Local si voi sprijini toate proiectele ce au ca scop dezvoltarea orasului", a declarat Tudor Nadrag.

Articole din editia din data de 21 Iunie 2016

 • Portul Constanta, la cel mai important eveniment european din transportur

  Administratie locala
 • Fagadau: "Cazinoul va fi restaurat!"

  Administratie locala
 • Comuna Vulturu se va dezvolta pas cu pas

  Administratie locala
 • Proiect de extindere a Liceului Tehnologic din Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Ploile abundente au distrus peste 1000 de hectare de culturi in Garliciu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771