Administrație locală

Drumurile din comuna Dumbraveni vor fi modernizate

Pe 16 mai a fost dat startul lucrarilor de reabilitare a drumurilor din comuna Dumbraveni. Edilul Gheorghe Cenusa ne-a informat ca au fost obtinute toate avizele necesare pentru demararea acestei investitii si de asemnenea a fost eliberata autorizatia de constructie.
Proiectul de modernizare a drumurilor din comuna presupune asfaltarea a 1,5 kilometri de drumuri in Dumbraveni si pietruirea a doi kilometri de strazi in satul Furnica.
„Am inceput proiectul de reabilitare a drumurilor cu localitatea Furnica. Strazile ce vor fi pietruite pe o distanta de 2 kilometri sunt: Scolii, Bisericii, Padurii, Salcamilor si strada Mare. Strada Mare are prelungire pana la cismeaua din localitate, acesta fiind o sursa naturala de apa”, a precizat Gheorghe Cenusa primarul comunei.
Dupa finalizarea lucrarilor din Furnica vor fi demarate lucrarile de asfaltare a strazilor din Dumbraveni pe o distanta de 1,5 kilometri.
Astfel strazile Padurii, Caminului, Cismelei, Linistei, Fantanilor, ce au fost reabilitate anul trecut prin pietruire, vor fi asfaltate.
Edilul ne-a mai informat ca si strada Nucilor din Dumbraveni va fi pietruita pe o distanta de 1 kilometru.
Lucrarile de modernizare a drumurilor vor fi finalizate pana la sfarsitul acestei luni. Fondurile pentru realizarea aceastei investitii provin de la Consiliul Judetean Constanta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*