Primaria Baraganu a fost modernizata

Aprilie 2016, Iulia Fţlfan

Administratie locala

La inceputul acestei primaveri, administratia locala Baraganu a demarat o serie de lucrari ce au avut ca scop reabilitarea si modernizarea sediului administrativ al comunei.
Edilul, Titu Neague ne-a infomat ca sediul administrativ a fost reabilitat atat la interior cat si la exterior. "Timpul isi pusese semnificativ amprenta pe cladirea primariei, motiv pentru care am decis sa o reabilitam. Cladirea a fost izolata la exterior, tencuita cu piatra decorativa si vopsita. De asemenea a fost montata tamplarie din PVC, s-a reparat gardul si s-a amenajat curtea institutiei", a precizat Titu Neague, primarul comunei Baraganu.
In alta ordine de idei edilul ne-a informat ca pana la jumatatea lunii mai vor fi finalizate lucrarile de construire a gradinitei din Baraganu. "Pana la acest moment a fost finalizat exteriorul cladirii, iar in prezent se lucreaza la finisajele interioare. Fondurile pentru construirea gradinitei provin de la Ministerul Educatiei si au valoare de 700.000 lei. Cu bani de la bugetul local am realizat imprejmuirea institutiei si urmeaza sa amenajam curtea interioara", a declarat Titu Neague, primarul comunei Baraganu.
Gradinita construita pe o suprafata totala de 250 metri patrati va cuprinde un numar total de trei sali de clasa, o cancelarie, spatii de joaca, grupuri sanitare cat si vestiare pentru prichindei.
Edilul ne-a informat ca dupa ce prichindeii se vor muta in noua institutie de invatamant, vor fi demarate lucrari de amenajare a vechii gradinite. Aceasta va fi transformata in casa de locuit pentru agentii de Politie din Baraganu.
Pe agenda de lucru a edilului, Titu Neague, se afla un proiect important pentru copiii si tinerii din comuna. Acesta vizeaza construirea unui teren de sport multifunctional, ce va fi amenajat in spatele primariei. Terenul va fi imprejmuit si va beneficia de gazon sintetic. Aici, elevii vor putea practica sporturi precum: baschet si handbal. Investitia va fi realizata cu fonduri de la bugetul local.

Articole din editia din data de Aprilie 2016

 • Lucrari pentru modernizarea comunei Pecineaga

  Administratie locala
 • Locuri de joaca pentru copiii din Tuzla

  Administratie locala
 • Veteranii in iubire premiati de edilul Resit Taner

  Administratie locala
 • Terenul de sport din Negru Voda va fi modernizat

  Administratie locala
 • Campanie de curatenie in comuna Independenta

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctric─â din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771