Administrație locală

Lucrari de amenajare a parcului din Ghindaresti

Administratia locala Ghindaresti a demarat anul trecut lucrarile de amenajare a unui parc pentru tinerii si copiii din comuna.
Avand in vedere ca localitate era mare nevoie de un spatiu destinat copiilor, un loc in care acestia sa poata sa desfasoare activitati reacreative si unde veselia sa primeze, administratia locala a demarat anul trecut lucrarile de amenajare a unui parc.
Noul parc a fost amenajat in spatele caminului cultural. Acesta are o suprafata de aproximativ 200 metri patrati beneficiaza de alei pietonale cu pavele si un foisor pentru ca atat parintii cat si bunicii sa se poata odihni. De asemenea in interiorul acestuia au fost plantati si pomi si s-a semanat gazon. Pentru a oferi siguranta copiilor administratia locala a imprejmuit noul parc cu gard din plasa.
„Anul trecut am realizat parcul iar in perioada urmatoare vom achizitiona mobilierul specific pentru cei mici. Vom monta leagane, balansoare si topogane, totul pentru ca cei mici sa se poata juca in voie. Si pentru ca atat copilasii cat si tinerii ce vor veni sa-si petreaca timpul liber in noul parc, ne-am propus sa realizam la Caminul Cultural o retea de internet prin Wi-Fi, astfel ei sa aiba acces la internet gratuit” a precizat Adrian Vartolomei, primarul comunei Ghindaresti.
In alta ordine de idei, primarul comunei ne-a informat ca in aceasta perioada administratia locala executa, cu fonduri proprii, lucrari pentru racordarea la retelele de apa, canalizare si electricitate a salii de sport.
Sala de sport din Ghindaresti a fost finalizata la sfarsitul anului trecut si de asemenea a fost predata in administrarea Primariei din comuna. Proiectul realizarii salii de sport a fost derulat prin Compania Nationala de Investitii S.A (CNI).
Sala de sport cu nivel de practica sportiva competitionala locala cu o capacitate de 150 de locuri are suprafata de joc marcata pentru trenuri de handbal si baschet.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*