Lucrari la un pas de a fi finalizate in localitatea Tirgusor

Noiembrie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

In aceasta perioada, conform declaratiilor sefului autoritatii locale Dumitru Dragu au loc importante lucrari in modernizarea si dezvoltarea sanatoasa a sistemului educational.

"Ne-am axat saptamana trecuta, mai cu seama ca a fost si vacanta pe finalizarea tuturor lucrarilor demarate in cadrul unitatii de invatamant din Mireasa, la acest moment realizandu-se montarea lambriurilor si a parchetului laminat in toate clasele. De asemenea, exteriorul scolii, reabilitarea sistemului pluvial cat si betonarea curtii unitatii de invatamant sunt lucrari ce au fost finalizate cu succes", a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei edilul comunei Tirgusor, Dumitru Dragu.
Cat despre investitia ce vizeaza realizarea terenului de sport din localitate ce se ridica la o valoare de 120.000 lei, primarul ne-a spus ca, au fost initiate lucrarile ce spera sa fie finalizate pana la finele acestui an.
Terenul care se afla in incinta curtii unitatii de invatamant scolar din Tirgusor, se va intinde pe o suprafata totala de 400 metri patrati si va cuprinde atat un teren de handbal, de tenis cat si de baschet. De asemenea, terenul de sport multifunctional va beneficia de gazon sintetic, de imprejmuire, de o pista de alergare dar si de tribune.
Totodata, o atentie deosebita a fost si este acordata celor doua parcuri din Tirgusor si Mireasa, primul fiind realizat in proportie de 80%. Parcul din fata Caminului Cultural ce se intinde pe o suprafata de 2.000 metri patrati a beneficiat de nivelarea terenului, au fost scosi brazii si duzii foarte vechi urmand ca in final sa cuprinda bancute, stalpi de iluminat, rondouri de flori cat si pomi ornamentali.
Parcul din Mireasa amenajat pana la aceasta data intr-o proportie de 80% are realizata la acest moment aleea principala urmand sa fie pus pamant vegetal si sa se planteze copacii si plantele ornamentale, dar si sa se monteze stalpii de iluminat. "Imi doresc ca pana la finalul anului sa incheiem toate investitiile in cele doua parcuri de promenada din Mireasa si Tirgusor", a incheiat Dumitru Dragu.

Articole din editia din data de Noiembrie 2014

 • Teodor Melescanu a depus juramantul de investitura in functia de ministru de Externe. Basescu: Demisia lui Corlatean a intervenit prea tarziu. Il numesc pe Melescanu "datorita urgentei"

  Administratie locala
 • Mazare: Constantinescu nu are oncolog la Rahova si ii e frig, doarme imbracat. O sa merg sa-l vizitez

  Administratie locala
 • Zgonea: BEC sa clarifice printr-o noua hotarare daca se pot infiinta sectii suplimentare in diaspora

  Administratie locala
 • Iohannis recunoaste pe Facebook ca a adus oameni cu autocarele la miting

  Administratie locala
 • Chevron: Inca nu am finalizat studiul de evaluare a potentialului de gaze de sist din Romania

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Infrastructura educa╚Ťional─â ├«n aten╚Ťia primarului Tudorel Gurgu

  Administratie locala
 • Prim─âria Albe╚Öti vrea s─â modernizeze drumurile din comun─â

  Administratie locala
 • Planuri pentru ├«nfiin╚Ťarea sistemului de distribu╚Ťie a gazelor naturale ├«n Cerchezu

  Administratie locala
 • Planuri pentru ├«nfiin╚Ťarea sistemului de distribu╚Ťie a gazelor naturale ├«n Cerchezu

  Administratie locala
 • Prim─âria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771