Terenul de fotbal din localitatea Pantelimon va intra in lucrari de modernizare

Octombrie 2014, Radu Petric

Administratie locala

Conform declaratiilor primarului comunei Vasile Neicu, a fost semnat contractul depus pe Grupul de Actiune Locala (GAL) in vederea demararii unui important proiect pentru toti tinerii din localitate si nu numai.

Ample investitii pentru dezvoltarea localitatii Pantelimon se afla pe agenda de lucru a edilului administratiei locale Vasile Neicu.
"Terenul de fotbal existent la ora actuala va fi reabilitat, putem spune ca se va amenaja o baza sportiva la standarde europene. In acest sens se vor construi vestiare cu dusuri, tribune, se va amenaja o parcare si de asemenea baza sportiva va fi imprejmuita. Odata ce lucrarile vor fi finalizate suprafata de joc va fi insamantata cu gazon.
In prezent suntem la faza de organizare a licitatiei in urma careia se va desemna firma care se va ocupa de intreaga lucrare. Daca nu vor fi probleme tot in acest an vom semna si contractul de executie a lucrarilor", a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Vasile Neicu.
Noul complex sportiv le va oferi fotbalistilor de la "Ulmetum Pantelimon" un spatiu adecvat de desfasurare a competitiilor, fiind de asemenea, si o baza sportiva speciala pentru ceilalti tineri.
Valoarea acestui proiect realizat din fonduri europene se ridica la suma de 197.000 euro.
Parcul din centrul comunei, la doar un pas de finalizare
In alta ordine de idei, in toi sunt si lucrarile de realizare a parcului din fata Caminului Cultural, investitie ce urmeaza a fi finalizata la sfarsitul lunii octombrie.
"La acest moment se lucreaza intens la amenajarea aleilor cu pavele, se toarna fundatia pentru monumentul din granit cu o inaltime de cinci metri dedicat tuturor eroilor cazuti in Primul si cel de-al II-lea Razboi Mondial, au fost construite deja foisoarele si realizata imprejmuirea cu gard din beton a parcului", a mai spus edilul localitatii Pantelimon.
Investitia realizata cu fonduri de la bugetul local presupune construirea unei fantani arteziene, a doua foisoare octogonale, realizarea unor alei pietonale ce vor fi pavelate, imprejmuire realizata cu soclu din zidarie si gard viu, amplasare mobilier urban si anume bancute, cosuri de gunoi si de asemenea, stalpi de iluminat.


Album foto

 • Articole din editia din data de Octombrie 2014

 • Guvernul lanseaza in noiembrie "PRIMA MASINA", program prin care sa fie vandute 20.000 masini pe an. Care sunt criteriile de participare

  Administratie locala
 • Consiliului Local Constanta a decis transferarea Cazinoului in administrarea CNI pentru a fi reabilitat

  Administratie locala
 • Ajutor pentru primariile cu datorii

  Administratie locala
 • Varianta de ocolire a orasului Eforie, prin Techirghiol

  Administratie locala
 • Ponta, despre sechestrul la Lukoil: Procurorul este suveran. Nimeni nu fugea insa cu conductele

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pregătiri pentru începerea anului școlar în Fântânele. Tablete pentru toți copiii

  Administratie locala
 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771