Administrație locală

Continuarea lucrarilor de pietruire a strazilor din comuna Ciobanu

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Tudorel Gurgu, in localitatea pe care o pastoreste au loc importante investitii in ceea ce priveste modernizarea drumurilor localitatii.

„Se lucreaza la acest moment la finalizarea lucrarilor de pietruire de pe strada Viilor in lungime de 800 metri, atat cu piatra mica cat si cu piatra mare. De asemenea, aici a fost incheiata si ampla operatiune de bordurare si de montare a trotuarelor si pot spune ca avem speranta ca anul viitor sa si asfaltam aceasta strada principala”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al comunei Ciobanu.
Circulatia pe strada Viilor devenise greu accesibila si asta din cauza faptului ca, in timp ploile cazute au degradat-o major iar pe parcursul a cinci ani de zile nu se mai intervenise in nici un fel in vederea reabilitarii acesteia. Imediat ce acest amplu proiect de pietruire a strazilor va fi finalizat, vor fi montate bancute pentru ca locuitorii din Ciobanu sa aiba unde sa stea la o sueta ori sa se odihneasca.
„Asteptam fonduri de la Guvern urmare a unei noi rectificari bugetare cu speranta ca nu se va tine cont de culoarea politica. Noi ne dorim sa primim fonduri macar pentru a putea asigura functionarea in bune conditii a serviciilor oferite de angajatii Primariei Ciobanu, fara sa mai punem la socoteala si investitiile ce sunt necesare in localitatea noastra sau acoperirea arieratelor”, a mai spus seful autoritatii locale Tudorel Gurgu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*