Administrație locală

Infrastructura localitatii Dumbraveni, o prioritate pentru autoritatea locala

Pe langa alte lucrari ce urmeaza a fi initiate in cel mai scurt timp cu putinta si pietruirea si asfaltarea drumurilor din comuna reprezinta o investitie cu greutate, totul pentru o viata mai buna a locuitorilor.

„Ne pregatim sa dam startul unui proiect de mare anvergura ce vizeaza reabilitarea a 3,5 kilometri de drumuri din localitatea noastra si asfaltarea strazilor din centrul comunei. Si pentru a putea initia toate lucrarile, a fost semnat ordinul de incepere a proiectului ce va fi realizat de catre Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale, Gheorghe Cenusa.
Strazile ce urmeaza a fi reabilitate prin pietruire sunt: Garofitei, Ghioceilor, Pelinului, Padurii, Plopilor, Cismelei, Lamaitei, Prunilor si Viorelelor.
Lucrarile ce se ridica la valoarea de 314,319 lei fara T.V.A sunt posibile cu fonduri de la bugetul local al Primariei Dumbraveni si au o durata de 30 de zile.
O alta lucrare ce va fi inceputa in luna octombrie vizeaza construirea unei case mortuare in comuna Dumbraveni, investitie pentru care au fost obtinute toate avizele necesare de la ENEL, RAJA, etc. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa fie eliberata si autorizatia de constructie a casei mortuare, pentru care se va organiza si licitatia in vederea desemnarii firmei constructoare.
Durata lucrarilor ce au o valoare de aproximativ 90.000 euro si care va fi realizata cu cerere de oferta, este de 90 de zile dar asta si in functie de vreme.
In alta ordine de idei, Gheorghe Cenusa ne-a mai declarat si faptul ca a fost achizitionat un clopot pentru lacasul de cult din localitatea Dumbraveni, cu fonduri de la bugetul Primariei. Cel anterior inregistra o vechime de aproximativ 80 de ani si se deteriorase, nu mai functiona si de aceea s-a luat decizia de a se a cumpara altul nou.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*