Administrație locală

Proiect important la un pas de finalizare in localitatea Ghindaresti

O lucrare de mare anvergura pentru locuitorii localitatii urmeaza sa fie incheiata pe parcursul acestei saptamani si anume asfaltarea drumului tehnologic in suprafata de sase kilometri, acesta fiind situat intre Drumul comunal 78 si Drumul national Harsova – Bucuresti.
„Investitia ce se adreseaza in mod direct agricultorilor din localitatea noastra a fost demarata in toamna anului 2013 si trebuie sa recunosc faptul ca, este o mare realizare pentru noi si asta pentru ca, acest drum este o centura ocolitoare a Ghindarestiului si va fi folosita in special de masinile de mare tonaj. Scopul principal al investitiei a fost acela de a descongestiona traficul din comuna si de asemenea, doresc sa precizez si faptul ca, am primit avizul de racordare la sosea de la Drumurile Nationale si de la Circulatie”, a spus pentru ziarul nostru primarul localitatii Ghindaresti, Adrian Vartolomei.
Fondurile necesare pentru realizarea drumului in valoare de 800.000 euro au fost asigurate prin Masura 1.2.5 „Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii”, din cadrul Planului National de Dezvoltare Rurala.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*