A inceput curatenia de primavara in localitatea Independenta

Aprilie 2014, Radu Petric

Administratie locala

Edilul sef Cristea Gascan a declarat pentru ziarul nostru ca a fost dat startul unei importante campanii de salubrizare a localitatii pe care o pastoreste, lucrari imperios necesare odata cu sosirea primaverii.

Imediat dupa trecerea iernii, edilul sef a demarat o importanta lucrare si anume aceea de curatare a tuturor rigolelor dupa topirea zapezilor, pe o lungime de 2,5 kilometri.
"La acest moment localitatea noastra se transforma, mai exact isi schimba infatisarea prin toate activitatile desfasurate cu datornicii si voluntarii din comuna. Mai concret, am cautat si am gasit totodata, o modalitate prin care datornicii catre Primarie sa-si plateasca taxele si impozitele restante. Noi le oferim un loc de munca iar ei, cu ce castiga isi achita datoriile scapand astfel de o povara grea in aceste vremuri grele. In conditiile in care cetatenii nu inteleg ca trebuie sa se achite de datorii iar Consiliul Local Independenta neavand posibilitatea de a-i scapa de acestea decat o singura data si doar in anumite cazuri, singura posibilitate care ne ramane este cea de executare silita. Aceasta implica angajarea unui executor fiscal si a unui proces care va urmari datoriile cu cheltuielile de judecata sau se va ajunge la vinderea bunurilor din gospodarie in vederea recuperarii creantelor", a declarat pentru ziarul nostru, primarul localitatii Cristea Gascan.
Una din lucrarile ce se desfasoara la aceasta ora, in afara de igienizarea comunei, prevede pregatirea terenului dintre canalul de scurgere a apei si alea pietonala in vederea insamantarii gazonului natural, pe o lungime de 2,5 kilometri. De asemenea, se doreste continuarea acestei lucrari pe alti patru kilometri in Movila Verde, Olteni si Independenta, cca. cinci kilometri pe o parte si pe alta a strazilor.
In alta ordine de idei, in cursul acestei saptamani se monteaza geamurile noii gradinite din localitate si de asemenea, se trage instalatia electrica si se monteaza instalatia sanitara.


Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Transportul scolar, scutit de taxa pentru obtinerea licentei pentru transport de persoane

  Administratie locala
 • Ponta, despre gazele de sist: Daca nu avem gaze din productia interna, de unde le luam? Din Rusia

  Administratie locala
 • Dragnea: Nu vom renunta la proiectul de descentralizare, vom tine cont de toate comentariile CC

  Administratie locala
 • La Constanta, DNA ancheteaza raul, ramul...

  Administratie locala
 • Plafonul impus apicultorilor este mult prea mare pentru a putea accesa fonduri europene

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771