Educatia, o prioritate pentru edilul localitatii Pecineaga

Martie 2014, Daniel Marinescu

Administratie locala

Asa cum orele de curs trebuie tinute in cele mai bune si optime conditii si cele de educatie sportiva au nevoie de o atentie deosebita din partea autoritatii locale din comuna Pecineaga.

Doua terenuri de sport, unul din cadrul Scolii nr. 1 din localitate cu clasele I-IV in care invata un numar de 200 elevi si celalalt de la unitatea de invatamant nr. 2 cu clasele I-VIII, in care 510 elevi isi desfasoara activitatea zilnica, sunt la doar un pas de a fi finalizate.
"La data cand am preluat mandatul de primar al localitatii Pecineaga, cele doua terenuri de sport erau realizate intr-un procent de aproximativ 50%. Astfel ca, din momentul in care am preluat efectiv cele doua lucrari, s-a realizat imprejmuirea celor doua terenuri si turnarea gazonului artificial urmand ca imediat ce vremea intra intr-un amplu proces de incalzire sa facem ultimele finisaje pentru ca totul sa fie realizat cat mai profesionist cu putinta. Ma pot declara multumit de cum arata unitatile scolare si prescolare din localitatea pe care o pastoresc, totul este nou pe interior, sunt dotate cu cele necesare, au caldura si este curatenie. Dupa ce finalizam si cele doua terenuri de sport ma pot declara cu adevarat fericit", a declarat pentru ziarul nostru, primarul comunei Pecineaga Lili Paslaru.
Cele doua terenuri, ambele in suprafata de 800 metri patrati sunt destinate atat elevilor in realizarea orelor de sport cat si tuturor celor ce vor dori sa joace fotbal, handbal, baschet sau sa faca orice alta activitate sportiva.
"Pentru aceste doua importante lucrari am alocat o parte din fondurile necesare de la bugetul local al Primariei insa cea mai mare parte a venit din partea Consiliului Judetean Constanta(CJC), carora doresc sa le multumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat", a mai spus Lili Paslaru.
Valoarea totala a lucrarilor se ridica la suma de 400.000 lei.

Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita la Pecineaga

Si pentru ca nu putea lasa trece o zi ca aceasta nesarbatorita, edilul comunei a organizat in data de 8 Martie, o petrecere in mod gratuit la Caminul Cultural din comuna, dedicata tuturor doamnelor si domnisoarelor. Astfel ca, un numar de aproximativ 200 de femei, s-au bucurat de o masa speciala, de muzica buna, dans si voie buna. "Reprezentantele sexului frumos au fost intampinate cu flori de copiii din comuna, fiind mai apoi foarte incantate de deschiderea evenimentului realizata de Ansamblul Folcloric "Traditii Dobrogene" si de asemenea, s-au bucurat si au dansat pe ritmurile muzicii interpretate de Nelu Baiescu impreuna cu formatia sa", a incheiat edilul.


Articole din editia din data de Martie 2014

 • Sectiile de Chirurgie si Cardiologie din cadrul Spitalului Judetean Constanta au fost inaugurate

  Administratie locala
 • Presedintele Consiliului Judetean Constanta: Filmuletul in care apar gandaci la Spitalul Judetean este trucat

  Administratie locala
 • Ponta, despre situatia Portului Constanta: Ori privatizam macar o treime, ori daca nu, nu

  Administratie locala
 • A.J.O.F.M. redeschide punctul de lucru de la Navodari

  Administratie locala
 • Primaria Navodari nu a lasat sa treaca neobservata ziua de 8 Martie

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771