Investitii continuate in comuna Independenta

Martie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

O lucrare importanta reluata la inceputul acestui an vizeaza extinderea Caminului Cultural din localitate, proiect ce este realizat cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta (CJC).

"50% din aceasta investitie ce se deruleaza cu succes in comuna noastra este finalizata, urmand ca restul lucrarii sa fie incheiat in vara acestui an, asta doar daca se asigura finantarea necesara. Noi speram sa ne bucuram cat mai curand cu putinta de aceasta importanta institutie culturala, atat de asteptata si dorita de toti locuitorii comunei Independenta", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Cristea Gascan.
Extinderea Caminului Cultural prevede construirea unei noi aripi P+1, pe o suprafata totala de 350 metri patrati. De asemenea, in partea de jos vor lua nastere incaperi pentru diferitele evenimente ale oamenilor si nu numai, urmand ca la etaj sa fie amenajate camere create special pentru importante activitati culturale precum canto si dansuri, sali destinate lecturii, cat si un club al pensionarilor unde acestia vor avea posibilitatea sa se bucure de o partida de sah sau table.
Valoarea acestei investitii se ridica la suma de 500.000 euro, fonduri alocate de la bugetul Consiliului Judetean Constanta (CJC).
Pe de alta parte, primarul isi doreste foarte mult ca si lucrarile de la unitatea de invatamant prescolar cu program normal in care isi vor desfasura activitatea un numar de 80 de prichindei, sa fie reluate. "Aproximativ 60% din lucrare este gata, sper sa avem fondurile necesare finalizarii gradinitei pana la data de 1 septembrie a.c", a mai spus edilul Cristea Gascan.
Zi dedicata exclusiv femeii!
Pe data de 6 martie, incepand cu orele 19.00, un numar de 170 de femei s-au bucurat de o petrecere pe cinste organizata de Organizatia de Femei a PSD Independenta. Muzica, dansul si voia buna au avut loc in cadrul unei sali mari din vechiul Camin Cultural.
In aceasta zi, reprezentantele sexului frumos primesc flori, cadouri si pentru ele se organizeaza evenimente speciale. Pe intreg mapamondul, Ziua Internationala a femeii are implicatii istorice si politice, fiind sarbatorita de aproape 90 de ani.


Articole din editia din data de Martie 2014

 • Sectiile de Chirurgie si Cardiologie din cadrul Spitalului Judetean Constanta au fost inaugurate

  Administratie locala
 • Presedintele Consiliului Judetean Constanta: Filmuletul in care apar gandaci la Spitalul Judetean este trucat

  Administratie locala
 • Ponta, despre situatia Portului Constanta: Ori privatizam macar o treime, ori daca nu, nu

  Administratie locala
 • A.J.O.F.M. redeschide punctul de lucru de la Navodari

  Administratie locala
 • Primaria Navodari nu a lasat sa treaca neobservata ziua de 8 Martie

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Preg─âtiri pentru ├«nceperea anului ╚Öcolar ├«n F├ónt├ónele. Tablete pentru to╚Ťi copiii

  Administratie locala
 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771