Administrație locală

Investitii noi in comuna Dumbraveni

Conform declaratiilor primarului Gheorghe Cenusa, in acest an va fi construita in localitate o casa mortuara si de asemenea, vor fi initiate si lucrarile de modernizare a fatadei bisericii din comuna.

Dorinta edilului localitatii Dumbraveni de a construi o casa mortuara in comuna este la doar un pas de realizare.
„Ne-a iesit si cartea funciara, mai urmeaza sa realizam studiul geo iar mai apoi sa fie organizata licitatia in vederea desemnarii societatii care se va ocupa de aceasta importanta constructie in anul 2014. Cladirea va fi ridicata pe jumatate din totalul terenului in suprafata de 400 metri patrati si va avea in componenta sa, un numar de trei incaperi mari plus o anexa. Sper ca in cel mai scurt timp sa fie dat startul lucrarilor ce sunt imperios necesare”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Dumbraveni, Gheorghe Cenusa.
Aceasta investitie este foarte importanta deoarece prin realizarea ei, localitatea Dumbraveni se va incadra in normele europene.
De asemenea, tot la lucrari imperios necesare se numara si finalizarea investitiei in lacasul de cult din comuna ce poarta hramul „Sfanta Cuvioasa Parascheva”. Astfel ca, imediat ce vremea intra intr-un amplu proces de incalzire, vor fi demarate ultimele lucrari si anume, la exteriorul bisericii care are nevoie de ceva reparatii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*