Administrație locală

Proiect de anvergura la un pas de a fi demarat in comuna Cerchezu

La inceput de an, seful autoritatii locale Ion Constantinescu isi pune mari sperante in initierea de noi proiecte menite sa aduca un plus de modernizare si dezvoltare localitatii pe care o pastoreste.

Reprezentantii autoritatii publice locale din comuna Cerchezu au decis sa demareze un proiect de mare importanta ce vizeaza efectuarea unor lucrari de modernizare a drumurilor agricole de exploatare din localitate.
„Unul din proiectele pe care imi doresc atat de mult sa-l vad demarat in primavara acestui an este cel privind asfaltarea unui numar de sase kilometri de drum de exploatare agricola, investitie finantata din fondurile acordate din Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala prin PNDR, Masura 1.2.5. Astfel, localitatile Cerchezu si Cascioarele vor fi ferite de trepidatiile cauzate de traficul masinilor de mare tonaj, casele oamenilor fiind astfel protejate de eventualele crapaturi. Acest drum de exploatare va fi realizat in camp, scutind astfel Drumul judetean (DJ 391) de traficul greu”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef Ion Constantinescu.
Demararea acestui proiect a avut la baza numeroasele plangeri venite de la cetatenii din cele doua localitati care reclamau faptul ca, masinile grele trec pe acest drum judetean cu viteza iar acest lucru face ca, gospodariile lor sa aiba de suferit.
Proiectul depus in anul 2012 are o valoare totala de 1 milion de euro si urmeaza a se desfasura pe o perioada de sase luni se zile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*