Gradinita moderna pentru prescolarii localitatii Mihai Viteazu

Ianuarie 2014, Daniel Chiriţă

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Gheorghe Grameni lucrarile la gradinita din centrul comunei se apropie de final, luna februarie fiind cea in care va avea loc inaugurarea unitatii prescolare.

"In acest moment se lucreaza intens la finalizarea lucrarilor de imprejmuire a gradinitei din localitatea noastra, interiorul acesteia fiind deja gata. Urmeaza ca in imediata perioada sa fie montat si mobilierul ce a fost achizitionat de catre noi, insa fara a-l plati, suma la care se ridica valoarea mobilierului fiind de 140.000 lei. Important este insa faptul ca, in curand, toti prescolarii vor avea parte de cele mai bune si optime conditii de studiu. Importanta acestei gradinite este cu atat mai mare cu cat cei 60 de micuti isi desfasoara orele de curs in conditii improprii, deoarece acestea se tin intr-un spatiu improvizat, mai exact in fostele birouri ale C.A.P-ului", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Gheorghe Grameni.
Unitatea de invatamant se intinde pe o suprafata de 300 metri patrati iar cele doua corpuri, cel al scolii si cel al gradinitei vor fi separate una de cealalta printr-un gard, astfel incat prescolarii si elevii sa nu fie la un loc.
Unitatea prescolara cuprinde un numar de patru sali de clasa, un spatiu multifunctional, vestiare, o cancelarie, grupuri sanitare, un birou administratie, o camera pentru centrala termica, un dispensar, etc.

Investitiile noi vor lipsi in acest an la Mihai Viteazu

"Sunt trist si dezamagit, pot spune chiar, ca sunt lipsit de orice speranta de mai bine. Nu am cum sa-mi fac planuri sau sa ma gandesc la proiecte noi pentru anul 2014 si asta pentru ca, avem datorii neplatite din 2013 iar bugetul pe acest an este unul foarte mic, diminuat cu 10% fata de cel de anul trecut. Nu mai am sperante de mai bine, sper doar sa finalizam gradinita la care inca se mai lucreaza si de asemenea, imi doresc sa realizam niste locuinte sociale in satul Sinoe", a spus primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni.
Acesta ne-a declarat ca un numar de trei familii din satul Sinoe nu au, din pacate, un acoperis deasupra capului si mai au si cate 6 copii. La aceasta data, doua dintre familiile necajite locuiesc la rude iar una dintre acestea, intr-o locuinta provizorie.


Articole din editia din data de Ianuarie 2014

 • Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare CU EXECUTARE

  Administratie locala
 • Zapada abundenta continua sa creeze probleme in judetul Constanta

  Administratie locala
 • Producatorii constanteni de legume se tem de DNA

  Administratie locala
 • Masuri ale Comandamentului de iarna din Mangalia

  Administratie locala
 • Guvernul are in vedere relansarea schemei privind acordarea ajutorului de minimis pentru achizitionarea de tancuri de racire a laptelui

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Bilanțul activității primarului din Băneasa, Paul Coliș

  Administratie locala
 • Casa de Cultură din Saraiu va fi inaugurată mâine, 23 septembrie

  Administratie locala
 • Lucrări la grădinița din Miorița

  Administratie locala
 • Investiții pentru copiii și tinerii din Fântânele

  Administratie locala
 • Investiții pentru modernizarea comunei Dumbrăveni

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771