Administrație locală

Investitii importante reluate pe parcursul lui 2014

Gheorghe Popescu, seful administratiei locale a comunei Fantanele a declarat pentru ziarul nostru ca, pentru anul in curs si-a propus sa poata continua investitiile incepute pentru o viata mai buna a oamenilor.

„Un proiect important demarat pe raza localitatii vizeaza introducerea retelei de distributie a gazelor naturale, lucrare la care in prezent se lucreaza intens. Este o investitie din care am realizat deja un tronson de trei kilometri, urmand ca pe parcursul acestui an sa extindem proiectul pe intreaga suprafata a localitatii Fantanele. Este un proiect imperios necesar la finalul caruia, un numar de aproximativ 600 de gospodarii vor beneficia de gaze naturale iar asta nu poate fi decat un lucru extraordinar”, a spus pentru Graiul Dobrogei, edilul administratiei locale Fantanele, Gheorghe Popescu.
Valoarea investitiei ce vizeaza introducerea retelei de distributie a gazelor naturale se ridica la 1 milion de euro, 60% din aceasta suma fiind suportata de Grupul CEZ.
In alta ordine de idei, edilul isi doreste si continuarea proiectului privind introducerea retelei de canalizare. Pana la acest moment au fost introdusi 5,6 kilometri de conducta de canalizare menajera, urmand ca in acest an sa fie continuata introducerea restului de retea, sa fie realizate caminele, statiile de epurare a apelor reziduale, plus alte doua statii de pompare a apei.
„Imi doresc ca in acest an sa putem repara strazile de pe cele doua tronsoane pe care a fost introdusa reteaua de canalizare, strazi afectate de aceste lucrari pentru ca mai apoi sa ne preocupam de rigole, trotuare si podete”, a incheiat edilul sef.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*