Administrație locală

Proiect derulat cu fonduri de la bugetul local al Primariei

Unul dintre proiectele importante pentru care edilul sef Gheorghe Chiriac se lupta sa-l demareze si totodata sa-l si duca la bun sfarsit vizeaza alimentarea cu energie electrica a cartierului nou din localitate.

„Cartierul nou cuprinde un numar de 213 de loturi de casa din care pe aproape jumatate sunt deja locuinte construite, oamenii din aceasta zona neavand nici acum lumina in case. Astfel, prin electrificarea acestei zone de locuinte din Mereni (zona A), vor fi scoase din intuneric aproximativ 250 de gospodarii. Din pacate, anul trecut am primit o instiintare din partea Ministerului Economiei, locul in care este depus proiectul inca din anul 2009 prin care eram informati cu privire la faptul ca, acest proiect a fost declarat nefinantabil. Si iata cum, in tot acest timp, ne-am tot gandit la o solutie optima pentru a gasi o rezolvare totala a acestei investitii care se ridica la valoarea de 18 miliarde lei vechi”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Mereni, Gheorghe Chiriac.
Si pentru a face lumina pe strazile in care sunt cele mai multe locuinte construite, Primaria a decis sa intervina cu fonduri de la bugetul local ce este unul limitat chiar. Astfel ca, in functie de starea vremii se va interveni pentru inceput pe strazile Linistii, Turturelelor, Cucului si Ciocarliei dupa care se va continua si pe celelalte strazi, in functie de fonduri. „Imi pastrez optimismul si sper sa vedem acest proiect finalizat intr-o buna zi iar oamenii sa se bucure si sa beneficieze de toate conditiile necesare unui trai optim si decent pentru vremurile in care traim”, a incheiat primarul localitatii Gheorghe Chiriac.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*