Administrație locală

Centru local de informare turistica construit in localitatea Pecineaga

Edilul sef Lili Paslaru ne-a comunicat faptul ca, contractul de finantare pentru un important proiect urmeaza sa fie semnat in cel mai scurt timp dupa care vor fi initiate procedurile de licitatie, desemnandu-se astfel, firma castigatoare.

„Acest important Centrul Local de Informare Turistica urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 300 metri patrati dintr-un total de 1.000 metri patrati, in apropierea sediului Primariei mai exact in spatele Geamiei din localitatea noastra. In cadrul acestuia vor fi organizate diverse intalniri de afaceri, turistice, economice cat si diferite alte activitati importante. De asemenea, Centrul Local de Informare Turistica realizat pe fonduri europene o sa beneficieze de toate dotarile ce se impun precum incaperi primire turisti, spatii de prezentare a atractiilor turistice, sala pentru prezentarea traditiilor si obiceiurilor locale si tot asa. Un lucru la fel de bun este si acela ca vor fi angajate permanent un numar de aproximativ cinci persoane, iar noi ca si autoritate locala ne vom preocupa de tot ceea ce inseamna administrarea acestui Centru”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Pecineaga, Lili Paslaru.
Proiectul „Construirea Centrului Local de Informare Turistica in comuna Pecineaga si Proximitati, Dezvoltare si Marketing Turistic” a fost depus in urma cu doi ani de zile, pe Masura 3.1.3 privind „Incurajarea activitatilor turistice, Axa III Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale”.
Valoarea acestui proiect de anvergura se ridica la suma de 5,5 miliarde lei vechi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*