Administrație locală

Lucrari in plina desfasurare in localitatea Mircea Voda

Cu toate ca se apropie sfarsitul acestui an de munca asidua, Primaria comunei desfasoara in continuare importante investitii in vederea crearii de conditii cat mai bune pentru prescolari.

„In fata unitatii prescolare din localitatea Mircea voda desfasuram o serie de lucrari in vederea amenajarii unui parculet ce va deservi ca si loc de joaca pentru cei aproximativ 150 de copilasi. Terenul in suprafata de 200 metri patrati este deja imprejmuit astfel ca, ce a mai ramas de realizat este turnarea de beton peste care mai apoi se va monta gazon sintetic. Urmeaza de asemenea, sa utilam acest parculet cu mobilier specific si anume tobogane, balansoare cat si cu bancute. Ne dorim tare mult ca acesti copilasi sa se bucure de un spatiu numai al lor care sa le ofere bucurie si momente de joaca interminabile”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, viceprimarul localitatii Mircea Voda, George Ionascu.
Banii pentru achizitionarea acestor jocuri provin de la bugetul local al Primariei, pentru acest lucru alocandu-se suma de 10.000 lei.
Totodata, la acest moment se lucreaza intens si la decolmatarea canalelor de scurgere a apelor pluviale din Mircea Voda si Satu Nou, cu echipa Primariei. Acestea sunt foarte importante in vederea evitarii eventualelor inundatii si astfel ca, acestea se adancesc cu 30 – 40 cm, curatandu-se totodata si canalele. „Doresc sa spun si faptul ca, am terminat de reparat cele mai afectate drumuri de la inundatiile din data de 30 iunie 2013, fiind vorba de un numar de zece strazi”, a mai adaugat viceprimarul comunei.

Incepe distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeana

Urmeaza ca in cursul saptamanii curente sa fie oferite aceste alimente, mai exact faina, ulei, malai, zahar, rosii in bulion cat si alte alimente unui numar de aproximativ 1.288 de persoane. Este vorba despre oameni care beneficiaza de venit minim garantat, someri, persoane cu handicap gradul I si II si pensionari cu pensii mai mici de 400 lei. Distribuirea acestor alimente venite din partea Uniunii Europene reprezinta un sprijin real pentru persoanele cu venituri foarte mici, acestea nefiind putine la numar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*