Garaj construit pentru masina de pompieri a orasului Baneasa

Noiembrie 2013, Radu Petric

Administratie locala

Si pentru ca, nu de mult timp autoritatea locala a urbei se bucura de faptul ca a primit in dar o masina de pompieri din partea unui om de afaceri din Germania, iata ca, este necesara deja constructia unui garaj pentru aceasta.

"De aproape doua saptamani de zile, cu mana de lucru proprie si cu fonduri de la bugetul local am dat startul unei lucrari importante ce vizeaza constructia unui garaj spatios in spatele sediului Primariei. Se lucreaza intens la finalizarea investitiei totul pentru ca, pana la venirea ninsorilor atat masina de pompieri cat si utilajele ce apartin administratiei locale precum un buldoexcavator cu lama si un tractor, sa fie depozitate acolo. In urma cu doar cateva luni, un om cu suflet mare a facut o donatie orasului nostru, mai exact o masina de pompieri complet utilata. Cu toate ca aceasta autoutilitara nu este una noua, ea este foarte moderna si echipata cu toate cele necesare unei bune interventii in cazuri speciale", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, viceprimarul orasului Baneasa, Nicolae Constantin.
In alta ordine de idei, se asteapta raspunsul organelor competente cu privire la doua proiecte importante depuse de Primaria Baneasa si anume construirea a doua unitati prescolare, una in Carpinis si ce-a de-a doua in satul Faurei. Este vorba de un numar de aproximativ 80 de copilasi ce au mare nevoie de aceste gradinite, banii pentru aceste proiecte fiind asteptati sa vina de la Guvern. De asemenea, in urma cu doua saptamani a mai fost depus un proiect, la fel de important privind dotarea Caminelor Culturale din Baneasa si Negureni, acestea fiind deja reabilitate.

Unitatile scolare, pregatite pentru iarna

Asa cum este pentru orice administratie locala si pentru cea din Baneasa, asigurarea lemnelor necesare pentru sezonul rece este o prioritate. Si iata ca, scolile si gradinitele din localitatile care apartin administrativ teritorial de Baneasa sunt pregatite pentru a avea clasele bine incalzite. "Vorbim despre trei gradinite, un liceu, trei scoli si sediul Primariei Baneasa, o parte din aceste institutii avand totodata personalitate juridica. Astfel ca, acestea se administreaza singure si in ceea ce priveste asigurarea combustibilului solid pentru iarna", a incheiat viceprimarul urbei.


Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2013

 • RABLA 2013: Inca 3.000 de tichete pentru cetateni, disponibile de joi

  Administratie locala
 • Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

  Administratie locala
 • Datele meteo indica mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare. Ce spune premierul

  Administratie locala
 • Promenada turistica in Mamaia

  Administratie locala
 • Tarifele pe litoral vor creste cu 5-8% anul viitor. Tot mai multi turisti gatesc in camerele de hotel

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771