Administrație locală

An bogat in lucrari desfasurate la nivelul localitatii Ostrov

Niculae Dragomir, edilul sef al administratiei locale ne-a impartasit cateva din gandurile sale, toate acestea avand o directa legatura cu educatia si infrastructura comunei pe care o pastoreste.

„In primul rand mi-am dorit ca lucrarile la acoperisul scolii generale cu clasele I-VIII din localitatea noastra sa fie finalizate cat mai curand posibil si asta pentru a nu ne prinde iarna descoperiti, si iata ca, in cel mult trei saptamani de zile acesta va fi gata montat. Era imperios necesara interventia la acesta deoarece cel vechi data de undeva de prin anul 1953, deci era foarte vechi si era intr-o stare foarte proasta. Deja in doua sali de clasa incepuse sa ploua si din aceasta cauza ele, la acel moment, au devenit impracticabile, copiii neputand sa-si desfasoare orele de curs in cele mai bune conditii. Odata cu iancheierea acestei lucrari pot spune ca, am cam terminat cu investitiile in tot ceea ce inseamna educatie”, ne-a comunicat seful administratiei locale Ostrov, Niculae Dragomir.
Si pentru ca, investitia este una complexa, edilul a apelat la o firma specializata in astfel de lucrari pentru ca totul sa iasa perfect si sa fie un acoperis care sa dainuie peste ani si ani. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 270 mii lei.

Infrastructura, mereu in atentia primarului Niculae Dragomir

„Nu e tocmai usor atunci cand majoritatea investitiilor au fost realizate cu fonduri de la bugetul local insa noi ne-am straduit sa facem tot ceea ce a tinut de noi, totul pentru ca oamenii sa traiasca si sa beneficieze de un trai decent, pentru secolul in care traim. Astfel ca, in aceste zile terminam investitia privind refacerea trotuarelor, suprafata acestora fiind de 4.000 mp. Anul viitor vom continua aceste lucrari printre care se numara si asfaltarea strazilor, restul de trotuare si aleile pietonale ce ne mai raman”, a completat seful administratiei locale Niculae Dragomir.
Pe de alta parte, anul viitor se anunta unul la fel de bogat in lucrari, una dintre acestea fiind reluarea investitiei la reteaua de canalizare. La inceputul acestui an, Primaria a reusit finalizarea lucrarilor de introducerea a sapte kilometri din reteaua de canalizare menajera pe sapte strazi din localitate, investitia ridicandu-se la aproximativ cinci milioane de lei, bani proveniti din fondurile Uniunii Europene. Si cu cei trei kilometri realizati de administratia locala, cu fonduri de la bugetul local si cu o echipa de muncitori angajati ai Serviciului de Gospodarire comunala din cadrul Primariei, s-a realizat un total de zece kilometri. „Imi doresc ca, in cativa ani, toate gospodariile de pe raza comunei noastre sa beneficieze de aceasta importanta retea de canalizare, atat de necesara in orice localitate”, a incheiat edilul sef.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*