"Abia asteptam sa ne mutam in "casa noua"

Noiembrie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului autoritatii locale Cobadin Cristian Telehoi, lucrarile de reabilitare si modernizare a sediului Primariei incepute in urma cu o luna de zile se apropie de finalizare.

Si pentru ca aceasta cladire era una veche si necesita o interventie cat mai rapida, edilul sef a dat startul lucrarilor ce au schimbat cu totul atat interiorul cat si exteriorul institutiei administrative. Printre lucrarile realizate se numara refacerea instalatiei electrice si a celei sanitare, a instalatiei termice, refacerea peretilor interiori cat si a celor din exterior, montarea unui acoperis nou, schimbarea usilor si a pardoselilor. Ce ramane din tot ce a fost este mobila, pe care o vom folosi si de-aici incolo", a declarat primarul localitatii Cobadin, Cristian Telehoi pentru ziarul Graiul Dobrogei.
Si pentru ca activitatea functionarilor publici in folosul cetatenilor sa fie realizata in bune conditii, pe toata perioada lucrarilor acestia au fost mutati in incinta Caminului Cultural din localitate. Valoarea totala a investitiei se ridica la suma de 200 mii lei, bani din fondurile bugetului administratiei locale.

Actiune importanta desfasurata la Cobadin

"In cursul saptamanii trecute, am initiat o actiune de mare anvergura ce a venit la dorinta noastra, avandu-i ca si parteneri in acest demers pe cei de la Evidenta Populatiei din municipiul Medgidia. Aceasta a avut ca scop principal oferirea ajutorului unui numar de aproximativ 500 de persoane ce nu detineau ori aveau expirate cartile de identitate. Astfel ca, pe cheltuiala noastra acesti oamnei au venit, le-au facut fotografii si tot ceea ce mai era necesar pentru realizarea cartilor de identitate, urmand ca oamenii sa-si poata ridica actele atunci cand vor fi gata de la Postul de Politie Cobadin", a mai spus Cristian Telehoi.
O astfel de actiune a mai avut loc si anul trecut, aceasta inregistrand un mare succes la acea vreme, atunci 200 de persoane intrand in posesia cartilor de identitate.

Articole din editia din data de Noiembrie 2013

 • RABLA 2013: Inca 3.000 de tichete pentru cetateni, disponibile de joi

  Administratie locala
 • Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

  Administratie locala
 • Datele meteo indica mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare. Ce spune premierul

  Administratie locala
 • Promenada turistica in Mamaia

  Administratie locala
 • Tarifele pe litoral vor creste cu 5-8% anul viitor. Tot mai multi turisti gatesc in camerele de hotel

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitat─â. Prim─âria a solicitat finan╚Ťare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucr─âri de ├«mprejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din B─âneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea re╚Ťea de ap─â

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771