Saptamana bogata in evenimente la Cumpana

Octombrie 2013, Daniel Marinescu

Social

Joi, 17 octombrie, in intervalul orar 8.00 10.00, in localitatea Cumpana, a avut loc lansarea Grupului Local de Tineret Cumpana, ca filiala a Asociatiei Locale de Tineret, ONG National care implementeaza si dezvolta voluntariatul in randul tinerilor din Romania.

Actiunea "Sa invatam sa ne jucam" face parte dintr-un parteneriat de colaborare al Primariei Cumpana si Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" cu Asociatia Grupurilor Locale de Tineret. In cadrul acestui parteneriat au fost formati mai mult de 20 de tineri in tabere nationale si cursuri locale. Scoala si Primaria sustin aceste actiuni care dezvolta voluntariatul in randul tinerilor din localitate si promoveaza totodata, educatia non-formala in cadrul comunitatii.
Evenimentul a fost impartit in trei sectiuni si anume: de la ora 8.00 pana la ora 9.00 a avut loc o ora de joaca la Sala de Sport, realizata de tinerii voluntari din Cumpana si invitatii lor, voluntari din orasul Negru Voda si Constanta; de la ora 9.00 la 10.00 a fost organizata o Masa rotunda in sala de festivitati a Caminului Cultural din Cumpana cat si planificarea actiunilor in retea. Aceasta ultima activitate a fost realizata tot de voluntari, la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din comuna Cumpana, laboratorul AeL.

Important eveniment desfasurat in cadrul campaniei desfasurate in perioada 14 - 18 octombrie 2013, la Cumpana

Aceasta campanie a fost dedicata "Zilei Europene Impotriva Traficului de Persoane" ce se inscrie in evenimentele care au loc atat la nivel national cat si local.
Astfel ca, Primaria si Consiliul local Cumpana in colaborare cu Fundatia "World Vision" Romania, cu Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Cumpana, Liceul tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpana, Asociatia parintilor "Grup scolar Cumpana", Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanta, au organizat in data de 18 octombrie 2013, o activitate in vederea vizionarii filmului "Nefarious" ("Vanzator de suflete") in incinta Caminului Cultural din Cumpana.


Articole din editia din data de Octombrie 2013

 • Ponta, catre investitorii americani: Romania are potential nevalorificat, suntem guvern pro-business

  Social
 • Si arbitrii fac greva!"Fluierasii" din Constanta vor boicota doua etape

  Social
 • PROTOCOL. Zeci de milioane de USD de la RMGC pentru Ministerul Culturii, doar dupa primirea avizelor

  Social
 • Investitie de anvergura in satul Lunurile

  Social
 • Hramul bisericii "Sfanta Cuvioasa Paraschiva" din localitatea Gradina

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771