Infrastructura pusa la punct in localitatea Ostrov

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

Administratie locala

Edilul sef al administratiei locale Niculae Dragomir are o agenda bogata de lucru in aceasta perioada, mai multe lucrari importante fiind la doar un pas de a fi incheiate.

O prima lucrare ce se desfasoara in aceasta perioada vizeaza infrastructura localitatii Ostrov si anume, sistematizarea tramei stradale.
"Acest proiect este unul foarte important pentru noi toti si include atat refacerea partii carosabile prin asfaltare cat si a trotuarelor. Si iata ca, in urma cu cateva zile am dat startul lucrarilor in ceea ce priveste refacerea trotuarelor, incepand cu strada principala. Este vorba despre aproximativ 3.000 metri liniari de trotuare urmand ca mai apoi, dupa ce finalizam aceasta lucrare sa dam startul asfaltarii drumurilor. Si pentru aceasta lucrare cat si pentru altele a fost nevoie sa strangem cureaua cat mai mult si sa gandim lucrarile la nivel de prioritati. Insa am speranta ca pe toate le vom duce la bun sfarsit si astfel, putem asigura localitatii o dezvoltare cat mai sanatoasa", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Ostrov, Niculae Dragomir.
Lucrarile ce la aceasta data sunt in plina desfasurare sunt realizate cu fonduri de la bugetul local al Primariei Ostrov.

Lucrari de consolidare la scoala generala cu clasele I-VIII din localitatea Ostrov

Conform declaratiilor primarului Niculae Dragomir, in aceasta perioada se lucreaza intens la consolidarea acestei unitati de invatamant si mai exact, se intervine la intarirea peretilor atat interiori cat si exteriori. "Pe de alta parte, cu banii alocati din bugetul local dorim si schimbarea acoperisului, scoala fiind o constructie veche de aproximativ 60 de ani. Sper ca pana la inceputul anului scolar sa facem mare parte din lucrare si ce nu, vom continua pentru a nu ne prinde iarna cu scoala nefinalizata. Totodata, o mare bucurie este aceea ca, am reusit sa realizam construirea grupurilor sanitare cat si montarea centralei termice", a incheiat primarul.

Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Agricultura, la startul marelui boom?

  Administratie locala
 • Liderii europeni, multumiti de proiectele pentru 2014 - 2020

  Administratie locala
 • Proiectul "Promovarea activitatilor de marketing si a produselor specifice destinatiei turistice" a ajuns la final

  Administratie locala
 • Parc de recreere la Eforie

  Administratie locala
 • Infrastructura pusa la punct in localitatea Ostrov

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Se asfaltează străzile din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Rețea de canalizare pentru locuitorii din Ciocîrlia

  Administratie locala
 • Parcul din Cobadin va fi inaugurat de 1 iunie

  Administratie locala
 • 300 de gospodării din Grădina vor fi branșate la rețeaua de canalizare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771