Scoala gimnaziala nr.1 din Mircea Voda, pregatita sa-si deschida larg portile

10 Septembrie 2013, Petric Radu

Administratie locala

In cursul acestei saptamani va avea loc receptia finala a unitatii de invatamant din localitate, institutie realizata cu fonduri de la Banca Mondiala atrase de Ministerul Educatiei dar si cu o contributie a Primariei Mircea Voda.

Elevii ce isi vor desfasura orele de curs in noua unitate se pot mandri, cu siguranta, cu aceasta noua constructie al carei prag il vor trece pe data de 16 septembrie odata cu inceputul noului an scolar 2013-2014. "Suntem foarte bucurosi de aceasta importanta realizare pentru mediul educational si asta pentru ca, acesti copii au nevoie de conditii optime dar si placute de studiu pentru a evolua si a se dezvolta sanatos. Pe ultima suta de metri a lucrarilor au fost amenajate trotuarele, a fost realizata fosa septica urmand ca in cel mai scurt timp sa fie realizate si spatiile verzi", a declarat pentru Graiul Dobrogei, viceprimarul localitatii Mircea Voda, George Ionascu.
Scoala gimnaziala nr.1 Mircea Voda este compusa dintr-un numar de opt sali de clasa, doua laboratoare, o cancelarie, birou secretariat, o biblioteca, grupuri sanitare pentru baieti si fete, grup sanitar pentru cadrele didactice si o centrala termica. De asemenea, un alt proiect important pentru elevi va prinde viata si anume, amenajarea unui teren de sport in curtea institutiei. Astfel, elevii isi vor desfasura activitatile sportive in cele mai moderne conditii, pe o suprafata sintetica de aproximativ 1.000 metri patrati.

Reabilitarea strazilor afectate de ploile de la inceputul verii

"Tot in aceasta perioada ne-am preocupat si de rezolvarea problemelor ce au survenit in urma ploilor ce au afectat mare parte din strazile localitatii noastre. Astfel ca, cu fonduri de la bugetul local am refacut un numar de cinci strazi in Mircea Voda, urmand ca in cel mai scurt timp sa intervenim si in Satu Nou si Tibrinu. Incercam sa aducem aceste drumuri la starea lor initiala de dinainte de viitura", a incheiat viceprimarul localitatii.


Articole din editia din data de 10 Septembrie 2013

 • Agricultura, la startul marelui boom?

  Administratie locala
 • Liderii europeni, multumiti de proiectele pentru 2014 - 2020

  Administratie locala
 • Proiectul "Promovarea activitatilor de marketing si a produselor specifice destinatiei turistice" a ajuns la final

  Administratie locala
 • Parc de recreere la Eforie

  Administratie locala
 • Infrastructura pusa la punct in localitatea Ostrov

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771