Prichindeii din Razoare au in sfarsit gradinita mult asteptata

Septembrie 2013, Daniel Marinescu

Administratie locala

Unul din proiectele pentru care edilul sef Gheorghe Chirciu s-a luptat sa-l duca la bun sfarsit, viza finalizarea lucrarilor de constructie a unitatii de invatamant pentru prescolarii din satul Razoare.

Pe langa celelalte institutii scolare de pe raza localitatii Oltina si gradinita din Razoare este in sfarsit, pregatita sa-si deschida larg portile pentru primirea prescolarilor.
"Doresc ca pe aceasta cale, sa multumesc Consiliului Judetean Constanta pentru faptul ca, ne-au ajutat cu suma de 70.000 lei in vederea finalizarii cu succes a gradinitei din satul Razoare. Este un ajutor pe care l-am asteptat si care, intr-un final a si venit. Era important sa terminam deoarece mai era atat de putin de realizat si era pacat sa nu dam prilejul micutilor, ca la inceputul de an scolar sa paseasca fericiti pragul acestei unitati", a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Oltina, Gheorghe Chirciu.
Gradinita cuprinde doua sali de clasa, vestiare, grupuri sanitare separate pentru cele doua grupe de prescolari dar si grupuri sanitare pentru educatoare, centrala termica, un spatiu multifunctional si un loc de joaca.
Proiecte importante pe agenda de lucru a edilului
Una din investitiile la care se lucreaza conform graficului si care va fi gata la termen vizeaza lucrarile la Drumul Comunal 48, ce face legatura intre Oltina si Satu Nou. "Acest drum este din piatra si se intinde pe o suprafata de aproximativ noua kilometri, insa numai 5,5 kilometri sunt reabilitati in acest moment prin pietruire, asfaltare si suprainaltare cu 60,80 cm in functie de zona, deoarece portiunea aceasta a fost grav afectata de inundatiile din anul 2010", a completat primarul Gheorghe Chirciu.
In alta ordine de idei, planurile mari pentru comunitate se fac, sperand sa si fie duse la indeplinire. Primarul ne-a spus faptul ca, spera ca anul viitor, doua mari proiecte sa fie finantate, acestea fiind depuse la Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Locale. Este vorba despre amenajarea retelei de canalizare la Oltina si reabilitarea retelei de apa la Razoare, lucrari de mare amploare pentru o viata mai buna a locuitorilor.

Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Agricultura, la startul marelui boom?

  Administratie locala
 • Liderii europeni, multumiti de proiectele pentru 2014 - 2020

  Administratie locala
 • Proiectul "Promovarea activitatilor de marketing si a produselor specifice destinatiei turistice" a ajuns la final

  Administratie locala
 • Parc de recreere la Eforie

  Administratie locala
 • Infrastructura pusa la punct in localitatea Ostrov

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771